Horoszkóp: Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a következő 6 hónapban!

A Jupiternek hála a következő 6 hónapban 3 csillagjegy kifejezetten szerencsés lesz. Ha szeretnéd tudni, hogy rád is érvényes-e ez a bolygó-hatás, olvasd el a következő írást. Íme!

Mérleg

Nagyszerű hónapoknak nézhetsz elé, minden szempontból remek időszak következik számodra, hiszen a Jupiter jelenleg a Mérleg csillagjegyben tartózkodik, és egészen 2017. októberéig itt is fog maradni. Csodás pozitív energiákkal tölti fel az életedet, segít az önmegvalósításban, a lelki fejlődésben. Bármilyen ötlet is jusson eszedbe, a következő 6 hónapban sikert kovácsolhatsz belőle. Remek egészségnek fogsz örvendeni, köszönhetően a Naprendszer legnagyobb bolygójának.

Vízöntő

Örülhetsz, ha Vízöntő vagy, hiszen a szerelmi életed ismét csodálatos lesz, romantikus, meghitt pillanatok várnak rád, úgy fogod érezni magad, mint egy szerelmes kamasz, aki egész nap a rózsaszín felhő szélén lóbálja a lábait. Ha egyedül vagy, most találkozhatsz a nagy Ő-vel, ha pedig van párod, akkor még jobban elmélyítheted vele a kapcsolatod. A karrierben és a pénzügyekben is bízd magad a Jupiterre, hiszen az általa közvetített energiák kreativitással, életerővel töltenek fel, ami az egészségi állapotodra is jó hatással lesz.

Oroszlán

Jó időszak következik az Oroszlánok számára is, legyen az családi, szerelmi, vagy baráti kapcsolat. Fontos kiemelni azt, hogy a szerelmi életedben nagy lángolás várható, legalábbis a következő félévben, ezért nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ami a szerelmi életedet illet.

A szakmai életedben is sikert sikerre halmozol. Az egészségi, lelki állapotod is kitűnő.

betöltés...