Julia Roberts lánya, Hazel gyorsan felnőtt, és úgy néz ki, mint az édesanyja

Tudod, melyik hírességről hallunk ritkán? Julia Roberts.

Az Oscar-díjas színésznő az elmúlt három évtized legsikeresebb filmjeiben szerepelt, mi, rajongók mégis alig tudunk róla valamit.

Van egy Twitter-fiók regisztrálva a neve alatt, és több mint 540 ezer követője van, de a fiók mögött álló személy még egyszer sem tweetelt.

Manapság a legtöbb hírességnek van közösségi média fiókja, és kapcsolatba lépnek a rajongóikkal, valamint képeket osztanak meg magukról és a családjukról. De Julia Roberts még nem ugrott fel erre a vonatra.

———————-

Egy dolgot azért tudunk, mégpedig azt, hogy amikor Julia Roberts feleség és anya lett, az élete jobbra fordult.

Mára három gyermeke felnőtt. Julia lánya különösen nagy figyelmet kapott az elmúlt években.

Ez talán nem is olyan furcsa – tekintve, hogy a fiatal hölgy kezd hasonlítani híres édesanyjára…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

Az egyetlen közösségi médiaplatform, ahol Roberts frissítéseket oszt meg, az Instagram-oldala, de még ott is ritkán posztol képeket a családjáról.

Nem, Roberts egyáltalán nem sok képet osztott meg a gyerekeiről az évek során, inkább távol tartja őket a nyilvánosságtól.

„Igyekszünk megvédeni a gyerekeinket. Csak szeretnénk, ha a családi életünket élnénk, és nem avatkoznánk bele” – mondta a színésznő 2013-ban a USA Todaynek.

Julia Roberts első házassága

Az évek során Julia több ismert színésszel is járt, köztük Benjamin Bratt-tal és Kiefer Sutherlanddel. Egykor Amerika kedvesének titulálták, sok férfi állt sorba érte.

Julia karrierje fénykorában kezdett el randizni Lyle Lovett énekes-dalszerzővel. Az énekes nem hitt a szerencséjének, mert spontán beleegyezett, amikor megkérte a színésznő kezét. Azonban a sok nyomás miatt, ami alatt álltak, a házasság nem tartott sokáig.

A pár ugyanis 1993-ban kötötte össze az életét, és 1995-re elváltak.

Julia Roberts férje

Öt évvel később a Micsoda nő! színésznője megtalálta élete szerelmét a kamera mögött. 2000-ben találkozott Daniel Moder operatőrrel, akivel A mexikói forgatásán ismerkedett meg. Később, 2002-ben házasodtak össze.

A házaspárnak 2004-ben születtek meg az ikreik, Hazel és Phinnaeus.

Három évvel később született még egy fiuk, Henry.

Roberts szerint élete teljesen megváltozott, amikor feleség és anya lett. Fiatalabb korában Julia „egy önző kis kölyök volt, aki filmeket forgatott”.

Férje ezt megváltoztatta.

„Dannyvel találkoztam… megtaláltam a személyemet. Amikor arra gondolok, hogy mi teszi az életemet az életemmé, és mi az, aminek értelme van, és ami ragyog bennem, akkor ő az. Számomra minden ebből fakadt” – mondta Julia a Harper’s Bazaarnak.

Az évek során Julia és Danny több filmben is együtt dolgoztak. Ez megerősítette a kapcsolatukat, és a pár már 20 éve boldog házasságban él. Tavaly Julia a 19. évfordulójukat egy ritka Instagram-fotóval ünnepelte, amelyen ő és férje pózoltak.

„19 év. Csak most kezdődik!” – írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

Julia Roberts gyermekek

Ma Julia nagyon büszke anyukája ikreinek, Hazel lányának és Phinnaeus fiának, valamint legkisebb gyermekének, Henrynek.

Sztárom a párom sztárja még mindig a világ egyik legismertebb arca, de Julia úgy jellemzi magát, mint egy átlagos szocdem és háziasszony. A Harper’s Bazaarnak adott interjújában így nyilatkozott:

„Ha ma nem lennék itt, akkor a kocsisorban lennék, és a gyerekeimet szállítanám az iskolába”.

Mint említettük, Julia 2004 novemberében adott életet ikreinek. Fia, Henry pedig 2007 júniusában született. Bár a gyerekeket tartja élete legjelentősebb teljesítményének, a szülői lét nem volt mindig könnyű Julia és férje számára.

„Egyik este megpróbáltam felvinni valakit az ágyba, és egyszerűen… na jó, akkor talpra kell állnod és alvajárni, mert egyszerűen nem tudok felmenni a lépcsőn” – viccelődött az Instyle-nak adott interjújában.

Mint említettük, Julia igyekezett távol tartani gyermekeit a reflektorfénytől. A díjnyertes színésznő azonban időnként nyíltan beszélt az anyaszerepéről. Azt is elárulta, hogy gyermekei nagyon hasonlítanak rá és édesapjukra, Dannyre.

„És az a helyzet, hogy van ez a három emberi lény, akik teljesen tükrözik az egymás iránti szeretetünket” – mondta.

Hogy több privát időt tölthessen a gyerekeivel, és talán azért is, hogy elkerülje a hollywoodi paparazzókat, Roberts elköltözött a forgalmas Los Angelesből, és San Franciscóban, egy változatosabb környéken telepedett le.

Azért tette ezt, hogy távolabb kerüljön a reflektorfénytől, és hogy nyugodtabb környezetben nevelhesse a gyerekeit. A Closer Weeklynek nyilatkozva Julia egyik barátja azt mondta, hogy „azt akarta, hogy a gyermekei egy más energiájú és hangulatú városban szerezzenek tapasztalatokat”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

„A gyerekei nem filmsztár gyerekek, San Franciscóban senkit sem érdekel, hogy ki az anyukád” – tette hozzá a bennfentes.

Ahogy a gyermekei egyre idősebbek, egyre nagyobb kihívást jelent, hogy távol tartsa őket a rivaldafénytől. Vagy talán csak arról van szó, hogy Julia másképp látja a dolgokat.

A 2021. november 17-i születésnapjuk alkalmából Hazel és Phinnaeus szeretetteljes tisztelgést kapott édesanyjuktól, aki egy gyönyörű fotót posztolt. Danny is megosztott egy kedves köszöntőt a gyerekeknek.

Hazel Moder

Hazel Julia egyetlen lánya, akiről sokáig nem sokat lehetett tudni. Mostanában azonban több fotó is nyilvánosságra került Hazelről, és sokan meglepődtek, mennyire hasonlítanak egymásra anya és lánya.

Gesztenye szőke hajától eltekintve, ő az anyja másolata, igaz?

Nem csak ez, de úgy tűnik, hogy Hazel örökölte édesanyja aranyszívét is. Julia egyszer elárulta, hogy az akkor 12 éves Hazel úgy döntött, levágatja a haját, hogy azt a Wigs for Kidsnek adományozza.

„Ez nagy dolog egy olyan lánytól, aki hamarosan 13 éves lesz, és akinek ilyen hullámzó szőke haja van, amit rengetegen kommentálnak” – mondta Julia az InStyle-nak 2017-ben.

„De ő annyira jó és bátor. Ő ezt valami másnak látja.”

2021-ben Hazel sokak szemöldökét felhúzta, amikor a lenyűgöző szőkeség a Cannes-i Filmfesztiválon debütált a vörös szőnyegen. Hazel az apukája oldalán vett részt a fesztiválon, aki a Flag Day – A zászló napja című filmje miatt volt ott.

Az Etonline szerint a 16 éves Hazel Mary Janes-t viselt, és „a ’90-es évekbeli sikket egy vajsárga, gombos, csipkés ingruhában”.

Mit gondolsz? Ugyanúgy néz ki Hazel és Julia?

Oszd meg velünk a Facebookon a hozzászólások mezőben, és oszd meg ezt a cikket, ha tetszett valamelyik film, amelyben Julia Roberts szerepelt.

betöltés...