A fürdés során először megmosott testrész a személyiségedről árulkodik

betöltés...

A reggeli rutin sokaknál a zuhanyzással kezdődik. De senki nem fürdik egyformán. Talán észre sem vesszük, de mindannyiunknak megvan a maga szokása, hogy melyik testrészünket mossuk meg először. Ez tudatos döntés, ennek megfelelően sokat elárul személyiségünkről. Hogy rólad mit, azt most megtudhatod.

1. Az arcodat

Ha először az arcodat mosod meg, számodra mind az 5 érzék – hallás, ízlelés, látás, szaglás, tapintás – egyformán fontos. Sokat törődsz azzal, hogy mások hogyan ítélnek meg, ezért mosod meg először azt a testrészedet, amit mások először megpillantanak: az arcodat.

Mindig szorongsz amiatt, hogy az emberek mit gondolnak rólad, ettől frusztrált és stresszes leszel, gyakran zavarban vagy. Ha ilyen a személyiséged, nehezen viseled, ha rosszat mondanak rólad.

2. A lábadat vagy a karodat

Ha először a lábaidra figyelsz zuhanyzáskor, szerény és gyakorlatias embernek mondhatod magad. De ennek van egy másik oldala is. A karok és a lábak az erő és az akarat jelképei. Ha ezeket mosod meg először, azt is mutatja, hogy nem félsz kifejezni a véleményedet, akár gyűlölsz, akár szeretsz valamit.

Ha a hónaljadat mosod meg először, valószínűleg népszerű vagy társasági körökben, mint felelősségteljes és szavahihető ember. A kemény munkától sem ijedsz meg.

3. Az intim részeket

Feltehetően nagyon félénk vagy. Valószínűleg te is befelé fordulóként és kevés önbizalommal rendelkező emberként jellemeznéd önmagad. Társaságban nem sok figyelmet kapsz, de akik igazán ismernek, azt mondják rólad, te vagy a legőszintébb ember a világon.

Nehezen foglalsz állást, és könnyen feladod, de akik közel állnak hozzád, azok mindig jól érezhetik magukat veled.

4. A mellkasodat

Ha azt veszed észre, hogy zuhanyzás közben elsőként a mellkasodat kezded el sikálni, minden valószínűség szerint magabiztos vagy, és jól érzed magad a bőrödben. Gyakorlatias vagy és szókimondó, elég határozott ahhoz, hogy nehezen lehessen összezavarni.

Szeretsz független lenni, ezzel pedig kivívod mások csodálatát.

5. A hajadat

Ha a fejed vagy a hajad az első, amit megmosol a zuhany alatt, szereted a rendet és a fegyelmet. A test legfelső része általában az erőt szimbolizálja, és az, hogy elsőként ezt mosod meg, mutatja, hogy szilárd véleményed van mindenről, és hiszel a gyakorlatiasságban.

Nagyon jól osztod be az idődet, egyik legjobb tulajdonságod a pontosság. Inkább az eszük, mintsem a vagyonuk alapján választod meg a barátaidat.

6. A vállaidat és a nyakadat

A legkeményebben dolgozó emberek gyakran a nyakukat és a vállaikat mossák meg elsőként. A vállak a terhet mutatják, te pedig annak a terhétől akarsz megszabadulni, hogy mindent tökéletesen kell megvalósítanod. Pozitív ember vagy, törtető, és ugyanezt várod el másoktól is.

Nagy benned a versenyszellem, mindig egy lépéssel mások előtt akarsz járni.

7. A hátadat

A hát a tudatosságot tükrözi. Ide tartozik a gerinc és az idegrendszer is, ami nagy szerepet játszik az agyműködésben. Ha először ezt a testrészedet mosod meg, sokat elárul zárkózott természetedről. Nagyon elővigyázatos vagy, és nehezen bízol meg az emberekben.

Mélyen elemzed a dolgokat, és jól megfontoltan hozol döntéseket. Egyedül lenni nem a legjobb kikapcsolódás számodra, de élvezni tudod az énidőt is.

betöltés...