Ezekkel a csillagjegyekkel soha ne vitázz, mert csak veszíthetsz!

Sajnos ellenük tényleg nincs sok esélyed, ha vitára kerülne a sor…

Mindenkivel előfordulhat, hogy rossz napja van és ilyenkor még a legapróbb dolgokon is képesek vagyunk kiakadni. Azonban vannak olyan emberek, akikkel semmilyen körülmények között sem érdemes elkezdeni a vitát, mert tényleg te fogsz rosszul kijönni a végén.

Nem cicaharcról van szó ugyanis, hanem a veszekedés legdurvább, ordítós-háborús változatáról, ami hatalmas sértődésekkel végződhet. És ezeknek gyakran az lesz a következménye, hogy még a barátság is megszakad köztetek…

Ha valamin felkapod a vizet és a következő 5 csillagjegy szülöttének valamelyikével bonyolódnál vitába, érdemes kicsit várnod, amíg megnyugszol és kétszer is végiggondolnod, hogy megéri-e elkezdeni a veszekedést. Mert tényleg nem lesz jó vége…

Kos

Nagyon könnyen eldurran az agya, ilyenkor pedig nincs visszaút. Meg fogja védeni magát és nem fog azon problémázni, hogy mennyire bántó, amit mond.

Ikrek

Mivel szeret szórakozni és könnyedén veszi a életet, azért veszítesz vele a viták során, mert nem hagyja, hogy azok kialakuljanak. Ha valamilyen problémád lenne vele, nem biztos, hogy meg tudod vele beszélni, mert igyekszik messziről elkerülni a konfrontációt.

Oroszlán

Mivel nagyon magabiztos, nem fog visszább venni a viták során. Azonban később még ő is rosszul érzi magát egy-egy elhangzott mondata miatt, szóval előfordulhat, hogy utána bocsánatot kér.

Nyilas

A legjobb barátod a legnagyobb ellenséged. Nem fél a pillanat hevében nagyon bántó dolgokat a fejedhez vágni. Mivel ismeri a gyengeségeidet, akár ezekkel is visszatámadhat egy konfliktus során.

Bak

Nehezen bocsát meg, mivel nagyon makacs. Ha valamiért összeveszel vele, készülj hosszú hadjáratra, mert nem fogtok hamar végezni. Te alaposan kifáradsz a csatározásban, ő viszont győzni fog.

betöltés...