A fehér tigrisnek és a fehér oroszlánnak kicsinyei születnek – a természet hihetetlen dolgokat művel

Az Animal Channel jelentése szerint ezek az imádnivaló kölykök egy fehér oroszlán és egy fehér tigris leszármazottai. Jelenleg a fehér oroszlánok száma háromszáz a világon és a fehér tigrisek száma sem haladja meg az 1200-at. Legtöbbjük fogságban él.

Yeti, Odlin, Sampson és Apollo azért is különlegesek, mert fehér a bundájuk.

Apjuk Ivory egy fehér oroszlán, anyukájuk pedig egy fehér tigris, Saraswati. Mindkét állatfajtából nagyon kevés él a világon.

A család a T.I.G.E.R parkban él, mely Myrtle Beach-en, Dél-Karolina államban található, az Egyesült Államokban.

A parkban már született fehér tigris, akit Hercules-nek hívnak. Ez az állat a Guinness rekordok könyve szerint a legnagyobb élő macskafajta. 420 kilogramm a súlya de egy nagyon kedves és nyugodt állat. Szívesen játszik fajtársaival és unokatestvéreivel is.

Yeti, Odlin, Sampson és Apollo még kicsik, de hetente 450 grammot híznak így súlyban nemsokára utolérik Herculest.

Dr Antle, a  T.I.G.E.R park alapítója így nyilatkozott a Daily Mail-nek:

“Ha esetleg egy napig nem látom őket, úgy néznek ki mintha duplájára nőttek volna. Vagy mintha valaki felfújta volna őket egy biciklipumpával.”

Sőt, mindegyikük igazi egyéniség!

Apolo például, aki a testvérek közül a legkisebb, úgy viselkedik, mintha ő lenne a család feje. Yeti nagyon szereti, ha mindenki rá figyel. Dr Antle szerint már most látszik, hogy sokkal nagyobb lesz, mint nagybátyja Hercules.

Nézd meg ezt a négy gyönyörű szőrmókot a lenti filmben és oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy ők is megismerhessék ezeket a különleges állatokat!

https://youtu.be/J1S3t2o8QT8

betöltés...