Az édesanya meglátta ezt a fényképet a Facebookon és azonosította halott kislányát. Azonnal írt a megtalálónak!

Minden évben, több ezer ausztrál lakos látogat el a híres “Royal Melbourne Show” mezőgazdasági vásárba, ahol különféle ajánlatok és standok várják a vásárlókat.

Monica Taylor, miközben ott sétált, talált egy gyűrött fényképet a földön és felvette. Monica első pillantásra rájött, hogy ezen a fényképen egy halva született kisbaba látható.

Monica, aki személyesen is átélte ez szívszorító élményt, amikor halott gyermeket hozott a világra, tudta, hogy milyen érzés lehet annak az édesanyának, aki elvesztette a képet. Tudta, hogy mennyire fájhat neki, hogy még a fényképet is elvesztette.

A képre semmi sem volt ráírva, ami segíthetett volna megkeresni a fénykép tulajdonosát.

Amikor Monica hazaért a vásárból, felhívta a talált tárgyak ügyintéző irodáját de végül úgy döntött, hogy magánál tartja a fényképet, és megpróbálja más úton megtalálni az eredeti tulajdonost.

Lefényképezte és feltette a képet a Facebook-ra és arra kérte az embereket, hogy osszák meg, hátha ez segíteni fog.

Néhány óra elteltével, amikor belépett a Facebook-ra, nagyon meglepődött. A fényképet több mint 7000-en osztották meg, egész Ausztráliában. Monica szótlan maradt, amikor meglátta, hogy mennyi idegen ember tesz erőfeszítést azért, hogy a kép jogos tulajdonosa azonosíthassa a fényképet.

Egy kicsivel később a gyermek édesanyja felismerte a képet az interneten és azonnal felvette a kapcsolatot Monica-val. Ez a gyűrött kép volt az egyetlen emléke a kislányról. Monica azonnal intézkedett, hogy az édesanya visszakapja a fényképet.

Egy rövid történet az együttérzésről, egy édesanyáról, aki azonnal rájött, hogy valaki kétségbeesetten keresheti ezt a fényképet, és ott van a több ezer együttérző ember is, aki segített megtalálni a fényképet. Jó látni, hogy még léteznek együttérző emberek!

betöltés...