Eddig még sosem látott, szívmelengető fotóval búcsúzott Szandi Gesztesi Károlytól

Gesztesi Károly szombaton, 56 évesen hunyt el. A színész Budapesten, a Ferdinánd hídnál autójában, vezetés közben lett rosszul. Kocsijával még félre tudott állni, a gyors segítség ellenére azonban már tudták megmenteni az életét. A mentősök ötven percen át küzdöttek az életéért, sajnos mindhiába, Gesztesi nem élte túl a szívinfarktust.

Gesztesi pályatársai, színészek, barátok és közönsége a közösségi oldalakon emlékeznek a legendás színészre. A színművész volt felesége, Liptai Claudia elsőként búcsúzott egy megható posztban a tragikus hír hallatán. “Ma meghalt egy részem” – írta Claudia.

A gyászolók közé mostanra Szandi is csatlakozott, aki egy eddig soha nem látott fotóval búcsúzik a tragikus hirtelenséggel elhunyt színésztől. Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg a képet, ami egy tévéműsor forgatásán készült, évekkel ezelőtt. Akkor Szandi Fionának öltözve lepte meg a Shrek magyar hangját kölcsönző Gesztesit.

“El sem hiszem… Én mindig a jókedvű, bohém, mosolygós Karcsira fogok emlékezni. Nyugodj békében! (A Hal a tortán c. műsorban Fionaként leptem meg a mi Shrekünket” – írta a közös kép alá Szandi.

“Isten veled Shrek” – azóta is sokan vettek búcsút ezzel a mondattal a legendás színművésztől.

betöltés...