23 fotó, amely bebizonyítja, hogy hülyeség nélkül szánalmas szenvedés az élet

Ki szeretne felnőni? Mi nem. És őket elnézve ők se mostanában fognak. 🙂

Mert az életet csakis úgy érdemes élni, hogy semmit nem veszel halálosan komolyan. Ha van benned egy egészséges mértékű gyerekesség, önirónia és nem kell hozzá pszichológusnak lennünk, hogy rájöjjünk: az az ember, aki nem foglalkozik annyit azzal, hogy mit gondolnak róla mások, sokkal boldogabb életet él.

És szinte minden nap visszasírjuk a gyerekkort: akkor annyival könnyebb volt minden, minden vidámabb és ártatlanabb volt. Miért baj az, hogy egyesek szeretnék a felnőttkorukat is így élni? Oké, persze vannak határok, amiket nem érdemes átlépni, és, nos, ebben a gyűjteményben szereplő emberek egy része azért egy kissé átlépte ezt a bizonyos határt. 😀

Mi mindenesetre sokkal inkább élünk idegeskedés, aggódás és felesleges modoroskodás nélküli életet, minthogy állandóan azt figyeljük, mások mit gondolnak rólunk, vagy hogy állandóan felesleges dolgokon stresszeljünk. Miután végignézted ezeket a képeket, te is rájössz majd, hogy az életet tényleg nem szabad olyan szigorúan venni, mint ahogy azt nagyon sokan teszik!

.

.

betöltés...