Novemberi szerelemhoroszkóp! – Három csillagjegy, akiknél izzani fog a szerelem!

Novemberi szerelemhoroszkóp – Három csillagjegy, akiknél izzani fog a szerelem!

Három csillagjegy számára a novemberi hónap a nagy szerelmek idejét hozza el, amikor rózsaszín köd lepi el az érintett csillagjegyek szülötteit, így nem tudnak másra gondolni, csak arra az emberre, akibe fülig szerelmesek.

1. Ikrek

Lángoló érzelmekre számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei, hiszen a Vénusz, a szerelem bolygója, november 12-én olyan energiákat sugároz, amely lehetővé teszi, hogy a szerelmesek közelebb kerüljenek egymáshoz, hogy megerősítsék kapcsolatukat, erotikus vágyaikat, lelki kötődéseiket.

Ha párkapcsolatban élünk, november 12–20. között a Vénusznak köszönhetően extázisba kerülünk, és csakis a szerelemnek fogunk élni.

Ha szinglik vagyunk, akkor is lángra gyúlunk, felébred bennünk a szenvedély, a vágy, a kreativitás, az új dolgok iránti érdeklődés. És olyan energiák is felszabadulnak, amelyek felhívják mások figyelmét ránk. Legyünk nyitottak, kalandvágyóak, ismerkedjünk emberekkel, mert a lehetőségek most jók arra, hogy rátaláljunk a szerelemre.

2. Skorpió

A november remek érzéseket hoz a Skorpiók számára, hiszen egészen 19-ig a Vénusz beizzítja a szerelmi energiákat, amelyből a csillagjegy szülöttei is bőven részesülnek, és amelyeket a párkapcsolat megerősítésére érdemes felhasználni.

Megértővé, szenvedélyessé, csábítóvá válunk, amikor kigyullad a szerelem lángja. A romantika számára a legalkalmasabb napok novemberben az 1-je, a 3-a és a 7-e. Fontos, hogy hangot adjunk a szívünknek, érzelmeinknek. November 25-én a szerelmi életünk a feje tetejére állhat, de szerencsére gyorsan vissza tudjuk állítani a harmóniát. Ha egyedülállóak vagyunk, kellemes meglepetésben részesülünk, hiszen váratlanul betoppanhat a szerelem varázsa, ami rabul ejt.

3. Nyilas

Mágikus hónapban lehet részünk idén novemberben, ha a Nyilas csillagjegy alatt születtünk. A Vénusz visszaadja az önbizalmunkat, az igazi érzelmeinket, a szenvedélyességünket, így a romantikus szerelem is szerves részét fogja képezni életünknek. A Vénusz arra kér bennünket, hogy legyünk nyitottabbak, érdeklődőbbek a világ iránt, mert csak így találhatjuk meg az igazi boldogságunkat. Ha egyedül vagyunk, a barátaink, családunk szeretetét fogjuk leginkább érezni novemberben. A Nap hatására november 21-én viszont rátalálhatunk egy olyan emberre, akire érzelmileg is tudunk támaszkodni.

betöltés...