Egy orvos megszakítja az órát és odamegy a tini lányhoz – amikor a lány megtudja ki ő, sírni kezd

Ashli Taylor májcirrózissal született és már korán meg kellett őt operálni – májátültetésen esett át. Dr. Robert Goldstein műtötte meg és Ashli mindig is meg szerette volna köszönni neki a segítséget. De nem volt rá alkalma egészen idáig.

Ashlinak gyerekkora óta harcolnia kell egészségéért – már gyerekkorában életveszélyes betegséggel küzdött, írta a USA Today.

Szerencsére időben megérkezett a segítség és az állapota hamar javult. Dr. Robert Goldstein volt az aki mindent megtett érte és ezáltal új esélyt kapott az életre.

A műtét jól sikerült és az édesanyja volt az aki a májából szó szerint egy darabot adott, hogy ez a fantasztikus orvos a megfelelő szövetet tudja tenyészteni.

Soha nem mondta el senkinek

A lány egészen másképp néz az életre, mert fiatal gyerekkorában egészségügyi problémákkal küzdött. De erről nem szokott beszélni, és még osztálytársai sem tudtak erről.

Egyszer egy különleges projekten dolgozott a lány és ekkor nyílt lehetősége arra, hogy írjon egy levelet a sebésznek. A lány ugyanis annyira fiatal volt, hogy nem is tudott volna neki írni.

Az iskolai projekt mindent megváltoztatott

Ez csak egy iskolai feladat volt, és Ashli nem gondolta, hogy ennek bármilyen folytatása is lehet. Aztán hirtelen megjelent egy férfi az iskolában, műtős ruha volt rajta és egy nagy csokor virág volt a kezében. Ashli semmit sem értett az egészből.

– Azt akartam, hogy megértse, a nekem írt üzenete igazán nagy hatással volt rám és ezt szerettem volna így kifejezésre juttatni, mondta Robert Goldstein.

A lány tehát így vére meg tudta köszönni mindazt, amit az orvos tett érte. Nagyon különleges percek voltak ezek.

– Az orvosok nem kapnak elég köszönetet, de tudniuk kell, hogy az emberek értékelik a munkájukat, mondta Ashli Taylor.

Mi teljesen egyetértünk vele! Az összes orvosnak tudnia kell, hogy milyen fantasztikusan fontos a munkájuk!

betöltés...