A 61 éves modell fel meri venni a fehér fürdőruhát – nézd meg hogy néz ki, amikor megfordul

Ha idősebb hölgyekről beszélünk, talán eszünkbe Yazemeenah Rossi. Két unokája van, ősz haja, és fotósként dolgozik. Most 61 éves tehát 1955-ben született, a Franciaországhoz tartozó Korzika szigetén nőtt fel, de ez csak egy kis különbség, amely megkülönbözteti őt a többi 61 évestől. A hölgy még mindig egy keresett modell.

Sokan nagyon fiatalon kezdenek el modellkedni, de Yasmeenah most kezdte ezt a szakmát. Nagy nemzetközi áruházláncoknak dolgozott, mint pl. Macy’s, Hermes, Yves Saint Lauren, Mark & Spencer.

Nemrég egy úszódressz hirdetéshez készítettek vele fotókat, amik néha provokatívak lehetnek, de amint látják ez nem mindig van így.

Yasmeenah bebizonyítja, hogy nem csak fiatal modellek mutathatnak be úszódresszt, mindenki lehet gyönyörű, kortól függetlenül.

A cég azt mondja, a választás egyértelműen rá esett.

“Ez a nő vitalitást és egészséget sugároz. Magabiztos, karbantartja magát és fotogén. Egy olyan nő, aki intelligens, teljes életet él és magabiztosságot sugároz.” -mondta a cég a Huffington Post-nak.

Az ősz hajon kívül (ami most nagyon trendi) más nem árulja el a korát. Hogy mi a fiatalságának a titka? Organikus ételek, mondja Yasmeenah.

“Mindig is organikus élelmiszereket ettem, még mielőtt olyan divatos lett volna. Kanola olajat használok a hajamra,  olívaolaj és cukor keverékével egy héten egyszer leradírozom a bőrömet. Minden nap eszem egy avokádót és vagy organikus halat vagy húst fogyasztok.” -mondja a hölgy.

Jó gének, egészséges ételek, francia-mediterrán levegő segített ennek a nagymamának abban, hogy ilyen fiatalos maradjon. Nagyon inspiráló számunkra, hogy igyekezett jó formában tartani magát.

betöltés...