Erre van szüksége minden csillagjegynek október 15–21. között!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mire vágynál az előtted álló 7 nap során, nincs más dolgod, mint elolvasni a következő horoszkópot. Ha úgy gondolom másnak is tudnia kell róla add tovább barátaidnak.

Kos: alvás

Sok alvásra van szükséged a következő hét során. Rengeteget dolgozol, számtalan projekted van, amit meg kell valósítanod. Mégis, próbáld úgy szervezni az életedet, hogy beleférjen a pihenés, az alvás.

Bika: szeretet

Szakmai téren zsúfolt időszak előtt állsz, de ezt nem bánod, mert ezáltal kiléphetsz a komfortzónádból, és megmutathatod, hogy mire vagy képes valójában. Amire szükséged van, hogy a párod megértsen és szeressen, még ezekben a nehezebb napokban is.

Ikrek: bátorítás

Sok változáson mész keresztül, ezért szükséged van pár emberre, aki ott áll melletted, és bátorít. Bízz ezekben az emberekben, hallgass a tanácsaikra, mert így könnyebben át tudod vészelni a nehezebb időszakokat.

Rák: tisztelet

Azt várod, hogy a melletted lévő emberek tiszteljenek és elismerjenek. Szerencsére a párod meg is adja ezt neked, mindenben támogat, és bátorít, hogy elérd a céljaidat, legyenek azok bármilyen szokatlanok is.

Oroszlán: türelem

A dolgok időnként nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnéd, de ez nem azt jelenti, hogy fel kell hagynod a céljaid teljesítésével, hanem inkább légy türelmesebb picit. Próbálj ki új dolgokat, nézd más szemszögből a dolgokat, így jobban megérted az összefüggéseket.

Szűz: szeretet

Ha már rád talált a szerelem, csodás hétre számíthatsz, ha meg egyedülálló vagy, akkor a következő napokban rád mosolyoghat a lelkitársad, és kezdetét veheti egy fantasztikus szerelmi utazás. Légy önmagad, és minden rendben lesz.

Mérleg: válaszok

A fejedben olyan kérdések motoszkálnak, amelyekre minél előbb szeretnél választ kapni. A csillagok azt tanácsolják neked, légy türelmesebb, és beszélj az emberekkel az érzéseidről. Lehet, hogy olyan valaki fog segíteni, akire egyáltalán nem gondoltad volna.

Skorpió: segítő kéz

Szakmailag elég nehéz időszakon mész most keresztül, nagyon sok a dolgod, és nem tudod, hogy melyiket intézd el hamarabb. Szerencsére segítséget kapsz egy számodra kedves embertől, így időben be tudod fejezni a munkádat és még pihenésre is jut időd.

Nyilas: jótanács

Eléggé zsúfolt, rohanós heted lesz, amikor változást szeretnél elérni az életedben. Azonban egyelőre nem tudod, hogy melyik utat válaszd, így szeretnél valakitől jótanácsot kapni. Légy türelmes, mert lehet, hogy ez a jótanács pár óra múlva meg fog érkezni.

Bak: ölelés

Szeretnéd letenni az összes álarcodat, amit hordasz, hogy őszintén beszélhess az emberekkel, és adj hangot azoknak az érzéseknek, amelyek téged foglalkoztatnak. Mutasd meg a sérülékenyebb oldaladat, és meglásd, valaki szorosan meg fog ölelni, hogy megnyugodhass.

Vízöntő: vakáció

A mostani időszak eléggé zsúfolt számodra, főként a szakmai életed az, ahol a feje tetejére állnak a dolgok. És pont emiatt nem tudsz most a pihenésre koncentrálni, pedig szükséged lenne rá. Azonban nem kell aggódnod, mert a végén úgy is megoldódik minden, és csodás időszakot tölthetsz a várva várt kikapcsolódással.

Halak: megértés

Azt szeretnéd, ha a körülötted lévő emberek megértenék azt, amin most keresztülmész, és többé ne ítélkezzenek feletted. Ez a te életed, a te érzéseiddel, mindig ezt tartsd szem előtt. Lehet, hogy egy jóbarátod a napokban egy hasznos tanácsot ad, ami segíthet neked.

betöltés...