Mindössze 6 héttel azelőtt, hogy meghalt volna, Elvis élete előadását adta azzal, hogy elénekelte az „Unchained Melody”-t.

Ki nem szereti a Rock királyát? Elvis Presley vad tehetségével, rendkívüli karizmájával és hihetetlen szórakoztató képességével áldotta meg a világot.

Egy legenda volt, aki túl hamar itt hagyott minket. De amit a leginkább csodálok, az, hogy az életében a betegségek és más bajok ellenére mindig szenvedélyes tudott maradni és képes volt a lelke mélyéről énekelni.

Ez az ikonikus, rendkívüli előadás egy nagyszerű példa. Mindössze 6 héttel a 42 éves korában bekövetkezett korai halála előtt rögzítették, ez bizonyítja, hogy Elvis a legvégsőkig a Rock királya maradt.

Ebben, a korábban kevéssé ismert videóban, Elvis olyan intenzitással énekli a kedvenc klasszikus „Unchained Melody”-t, hogy sokan úgy vélik, hogy ez a végső volt a legjobb előadása.

Szokás szerint, Elvis nem kevesebb, mint 100\% -ot nyújtott közönségének, ebben az esetben egy nagy tömegnek a Dél-Dakota-i Rapid City-ben.

Erre az előadásra sokan úgy tekintenek, mint a Rock Királyának egyik legjobb koncertjére, és valójában az utolsó rögzített showja volt – szerencsére megőrizték számunkra, hogy élvezhessük ma.

Elvis, aki nyilvánvalóan kissé fáradt a betegsége miatt, egy zongora mögött ül, és egy teljesen lélegzetelállító értelmezésébe kezd a szeretett klasszikusnak.

Valószínűleg a tömegben nem volt egyetlen olyan személy sem, aki ne lett volna libabőrös!

Nézd meg az alábbi szívből jövő, ikonikus előadást.

Mit meg nem tennék, ha a közönség része lehettem volna azon a napon! Oszd meg ezt az emlékezetes előadást családoddal és barátaiddal, ha téged is megindított.

betöltés...