A gyerekek furcsa hangokat hallanak egy föld alatti csőből: Ásni kezdenek és egy fekete állatot találnak

A gyerekek többsége imád kint játszani a szabadban, főleg a mezők és a füves erdős területek igazán érdekesek számukra hiszen rengeteg felfedezni valót találnak.

Pontosan így volt ezzel Nick és Marnie Zielinsk, aki Ausztráliában, Victoria megyében lakik. 2017 szeptemberében kint játszottak testvéreikkel és barátaikkal amikor egy igazán furcsa felfedezést tettek.

Játék közben furcsa hangokat hallottak, de fogalmuk sem volt mi lehet az és honnan jöhet a hang.

A kislány gyorsan hívta a szüleit akik szintén hallották a furcsa hangot a földből. Nemsokára kiderült, hogy a hang a föld alatti csővezetékből jött.

A szülők szerszámokat szereztek és elkezdtek ásni. Egy idő után az összes szerszámot felhasználva végre sikerült rést ejteni a földben és az alatta húzódó csővezetéken is.

Mikor egy rést vágtak a csővezetéken és meglátták mi van ott, nem hittek a szemüknek.

Egy kis fekete bárány került elő a föld alól! Ő volt az aki olyan keservesen sírt. Az állatot óvatosan kiemelték és nagyon jó volt azt látni, hogy még életben volt. Igaz, nagyon meg volt ijedve szegény.

A “bárány-mentőakció” így sikerrel zárult és mindenki, főleg a gyerekek nagyon boldogok voltak, hogy részesei lehettek ennek az akciónak.

Nézd meg a lenti felvételt, melyben láthatod, hogyan emelik ki a megszeppent kis állatot a gyerekek.

#operationsavelamb#pipecsection#thesekidsrock

Publiée par Zed & Co Freerange Farms sur Lundi 25 septembre 2017

betöltés...