Vigyázat, itt az 5 legdurvább divatbaki -pasik csajok egyaránt!

Még a leg­na­gyobb profik is ké­pe­sek szar­vas­hi­bá­kat el­kö­vetni az öl­töz­kö­dés­ben. Meg­mu­tat­juk, mi az öt leg­dur­vább té­ve­dés, és ho­gyan ke­rüld el őket.
1. Túl sok állatminta: Felmérések szerint ez a legközönségesebb dolog, amit csak elkövethetsz. Ha szereted az állatmintás cuccokat, szorítkozz öltözékenként egyetlen darabra, és ezt helyezd el a megjelenésed egy stratégiai pontján, hogy garantáltan minden szem rászegeződjön.

2. Kilógó melltartópántok. A ruhából kivillanó melltartópánt nem szép látvány – különösen az ujjatlan sportpólót ciki sima melltartóval felvenni. Válassz inkább olyan melltartót, amelyiknek eltakarja a ruha a pántját.

Könyörgünk, számolj le végre a szilikonpánttal – látszik, ráadásul ronda!

3. Túl szoros ruha: ha egy számmal kisebb ruhát veszel a kelleténél, semmivel nem leszel vonzóbb, viszont minden apró hurkára felhívod a figyelmet. Inkább szavazz a pont rád illő méretre és a jó szabásra.


4. Esti viselet nappalra: ha az esti parti előtt semmiképp nem tudsz átöltözni, legalább egy laza cipővel vegyél vissza a túlöltözöttségből. Igen, az elegáns cucchoz is felvehetsz tornacipőt, vagy lapos sarkú szandált, hogy aztán indulás előtt a magaddal vidd tűsarkúra cseréld.

5. Melegítő az utcára: meg jóganadrág, vagy leggings, nadrágként viselve. Keress inkább olyan darabokat, amelyek üdítő átmenetet képviselnek a sportruházat és az utcai ruhák között, így kényelmesen öltözhetsz, és stílusos is maradhatsz.

betöltés...