Rengetegen siratják a hős kislányt. 10 évesen így áldozta fel életét barátaiért!

Kiera Larsenről nem túlzás kijelenteni, hogy hősi halált halt, még akkor sem, ha csak tízéves volt. 

A 10 éves kaliforniai kislány két pajtásával, egy testvérpárral játszott éppen egy domb aljában, amikor az emelkedő tetején leparkolt autó feléjük kezdett gurulni. A tulaj valószínűleg nem húzta be a kéziféket, a hatalmas jármű pedig felgyorsulva száguldott a gyerekek felé.

Kiera és a kislányok sokat játszottak együtt

Kiera Larsennek nem volt sok ideje gondolkodni, ösztönösen odaugrott az egyéves Adisonhoz és a két éves Emmához, és félrelökte őket az autó elől. Neki már nem volt ideje félreugrani.

A megmentett lányok közül a nagyobbik

A kislány testét az autó addig sodorta, míg egy kerítésnek nem ütközött. A szomszédok ugyan hívták a mentőket, de Kiera a mentőben elhunyt. A két kislány édesanyja, Alissa Jenkins azt nyilatkozta, hogy örökké emlékezni fog a 10 éves angyalra, aki szinte a lányok nővérének tekintette magát, és rendszeresen együtt játszott velük.

És a kis csöppség

“Kiera mindkét kislányom életét megmentette. Egy igazi hős, aki mindig az én kicsikéim őrangyala marad. Egy pillanatig sem gondolkodott, amikor meglátta, hogy a Mercedes feléjük tart. Ha ő nincs, a gyermekeim valószínűleg már nem élnek. Nem lehetek eléggé hálás a hősiességéért. Fogalmunk sincs, hogy mit tehetnénk, hogy enyhítsük Kiera szüleinek fájdalmát. Adison és Emma azért élhet, mert Kiera ott volt és feláldozta saját magát értük” – mondta.

A tragédia helyszíne

A gyászoló családhoz csak gyűlnek, gyűlnek a pénzbeli adományok, mert Kiera temetésére gyűjtést indítottak. A család nagyon hálás mindenkinek, aki bármilyen módon is megpróbál segíteni nekik ezekben a felfoghatatlanul nehéz időkben.

https://youtu.be/1OcuL0MyyrM

betöltés...