Az anyakutya megszül de a gazdi rájön, hogy a kicsik úgy néznek ki mint a tehenek

A genetika sokszor meglep minket és váratlan fordulatokat hoz. Erről Rosie is mesélhetne azzal a családdal kapcsolatban, akinél él.

Rosiet a golden retrievert néhány évvel ezelőtt fogadta örökbe John és Katie Black. A pár az Egyesült Államokban, Észak-Karolina államban, Raleigh-ben él. Mindketten egy helyi állatmentő egyesületnél dolgoztak és a bajba jutott állatok elhelyezésével és megmentésével foglalkoztak.

Tavaly látták, hogy a kutyus hasa egyre nő és természetesen tudták, hogy néhány hét múlva elleni fog. Novemberben el is érkezett a nagy nap. Az egész történet úgy kezdődött, hogy a kutyának négy kölyke született. A kicsik azonban nem hasonlítottak anyjukra!

View this post on Instagram

"Rub my stomach, peasant!" #werehereforyou #sweetgirl

A post shared by Leroy & Winchester (@ourgoldenyears) on

Ki gondolta volna, hogy egy dalmatához hasonló utódokat fog világra hozni ez a kutya!

John és Katie nem akart hinni a szemének, mikor meglátta az utódokat, írták az Instagram oldalukon. Viszont őt személyesen is jelen voltak az ellésnél.

Ugyanakkor nagyon örültek, hogy a kicsik egészségesek és a következő neveket adták nekik: Daisy, Betsy, Clarabelle és Moo.

Rosie-nak mindegy, hogyan néznek ki a kicsik, ő imádja őket.

A kicsik persze nagyon gyorsan nőnek és a bundájuk már nem fog megváltozni. Mikor kimennek az utcára, senki sem gondolja, hogy ez a kutyamama a kicsinyeivel. A természet mindig tartogat meglepetést számunkra. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is meglepőnek találod ezt!

betöltés...