Esküvői meghívót kapott exétől, meghökkentő választ adott rá

Hatalmas, ahogy a pasi a kínos helyzetre reagált.

Merész húzás

Ha véget ér egy párkapcsolat, két út áll az egykori szerelmesek előtt, vagy teljesen elfelejtik egymást és nem beszélnek többet, vagy tartják a kapcsolatot a jövőben is és megőrzik egymást barátként.

Sokakat foglalkoztat, hogy ez utóbbi működhet-e, az viszont még beszédtémaként is tabu, hogy van-e helye az exnek az esküvőn. A cikkben bemutatott hölgy úgy döntött, hogy bevállalja, és esküvőjére szóló meghívót küldött volt barátjának. A pasi reakciója pedig egyenesen zseniális volt.

Completamente babados com este convite! ?

Cristina Lopes (@papeldelustro) által megosztott bejegyzés,

“Számíthatunk a jelenlétedre?”

Egy Hayley Stamper nevű nebraskai nő nem régiben a Twitter oldalán indította el a virális lavinát, annak kapcsán, hogy meghívta exét az esküvőjére.

Bár első hallásra lehet, hogy sokaknak furcsa, vannak olyan kivételes helyzetek, amikor egy ilyen gesztus belefér. A volt pasi rábólintott a meghívásra, de még valamit hozzáfűzött az invitációhoz, mielőtt visszaküldte volna a házasulandó exbarátnőjének.

Frappánsan reagált a helyzetre

Az újdonsült menyasszony Hayley, és vőlegénye gondosan megcímezték esküvői meghívókat és még véletelenül sem felejtették ki senkit, még az ara exét sem. A pasi reakciója a meghívóra mindenkit ledöbbentett. Elfogadta a meghívást, de ez még önmagában nem is lenne annyira meglepő.

A házasulandók azonban arra is megkérték a meghívottakat, hogy a visszaigazolás mellé válasszanak egy dalt, amit szívesen meghallgatnának az esküvőn. Az ex zseniális dalválasztással állt elő: a Heartland – I Loved Her First című dalát kérte, ami magyarul annyit jelent, hogy “Én szerettem először”. A menyasszony humorosnak találta egykori barátja válaszát, ezért megosztotta a Twitteren is.

betöltés...