19 évesen minden emlékét elvesztette, barátjába azonban másodszor is beleszeretett a lány

Vannak szerelmek, amelyekért újra és újra meg kell küzdeni, általában azonban nem azért, mert elfelejtjük, hogy mennyire szeretjük is a másikat, hanem mert valamelyik vagy mindkét fél részéről alábbhagyott a tűz, de valamiért nem akarják elengedni a másikat. Nos, Jessica Sharman és barátja, Rich Bishop esetében egészen másról van szó. Az ő szerelmüket egy végzetes betegség törte ketté, a lány mégis újra beleszeretett a barátjába.

Tavaly márciusban ugyanis az akkor 19 éves lánynak rohamsorozata volt, és az egyik olyan súlyosan károsította a memóriáját, hogy egyszerűen mindent elfelejtett. Jessica nem ismerte meg a szüleit, a párját, a barátait, sőt saját magát sem a tükörben. A végzetes napon már hét hónapja voltak együtt, és éppen a vonaton ültek, amikor Jessicának elkezdődtek a sorozatos rohamai. Mint mondja, neki onnan van az utolsó emlékfoszlánya, hogy felszáll a vonatra. A saját édesanyját sem ismerte fel, mint a lány elmesélte, amikor hozzáért, olyan volt, mintha egy idegen érintené meg.

Az elmúlt egy évben újratanult mindent, sőt szeptembertől egy call centerben dolgozik, barátja pedig végig kitartott mellette, és Jessica annak ellenére is újra beleszeretett, hogy bevallotta, amikor először maradt vele kettesben a trauma után, félt tőle, mert nem ismerte. De mint elmesélte, Rich rendkívül türelmes és kedves volt hozzá, végig kitartott mellette. Az orvosok őszintén megmondták, hogy a 19 év tapasztalatai és emlékei nem biztos, hogy teljesen vissza fognak térni, sőt 50 százalék az esély, hogy újra elveszít minden emléket, és ismét kezdődik az egész elölről. Mint azonban Jessica mondja, Rich már kétszer elérte, hogy beleszeressen, így biztos benne, hogy újra meg újra képes lenne rá.

.

.

.

betöltés...