A szakács 15 évig főzött a tűzoltókra -nézzék, most mit rejtettek el a tűzoltó kocsi mögött!

Sok gyerek kap elektronikus játékot vagy valamilyen eszközt manapság a hagyományos játékok helyett. A történetben szereplő kisfiú azonban valami egészen mást kapott ajándékba.

A fiú családja 2016-ban ikrek születését várta de sajnos az édesanya elvesztette a gyerekeket. Ez főleg a 11 éves nagyfiút érte váratlanul, aki már alig várta, hogy nagytestvér lehessen.

Ennek immár másfél éve, a család ugyanúgy készülődött a karácsonyra, mint bármely más család. A nagyfiú azonban meg volt lepődve, amikor egy ajándékot kapott.

A kezébe vette az ajándékot és azon gondolkodott, vajon mi lehet benne. Egy ideig forgatja a dobozt aztán kinyitja és kiveszi belőle a műanyag zacskót. Akkor veszi csak észre, hogy a doboz alján egy üzenet van.

“15 hosszú hónap után végre ismét terhes vagyok, írta az édesanya” a Love What Matters Facebook oldalán majd hozzátette:

-A fiam reakciója szívet tépő volt, erre talán nem is számítottam. Átadtam a kamerát egy családtagnak aztán ketten leültünk a földre és együtt sírtunk”.

11 és fél év korkülönbség lesz majd a gyerekek között, de az édesanya biztos benne, hogy a fiú a legjobb nagytestvér lesz a világon.

Nézd meg a lenti érzelmes felvételt és kérjük oszd meg a családoddal, ha Te is meghatónak tartod! Minden jót kívánunk ennek a szép családnak!

Our Rainbow Baby

"Our family lost twins in June 2016. We all took it hard, but my son took it especially hard, not able to understand why this was happening when he wanted to be a big brother so badly. After 15 months of trying again, we finally got pregnant with our Rainbow baby. We told our son, by wrapping up a framed sonogram picture. His reaction was heartwarming and more than I expected. I couldn't record anymore at the end. I had to go and sit on the floor with him, and cry together. This baby is going to have the best big brother in the world, even with an 11.5 year age gap. I have a feeling they will be the best of friends."For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q#LoveWhatMattersA Love What Matters Original Video

Publiée par Love What Matters sur Lundi 18 décembre 2017

betöltés...