Három évig feküdt kómában a férje, de a nő nem engedte lekapcsolni a gépekről. Ezt a két szót mondta, amikor magához tért!

Miután a férfi súlyos motorbalesetet szenvedett, több csontja is eltört, megsérültek a létfontosságú szervei és agyi trauma érte, az orvosok azt mondták nincs remény. Felesége azonban ezután sem volt hajlandó feladni a küzdelmet szerelme életéért!

Danielle és Matt megpróbáltatásai 2011-ben kezdődtek, amikor a férfi súlyos motorbalesetet szenvedett. Ugyan sikerült megmenteni, csak gépekkel tudták életben tartani.

Amikor az orvosok közölték a fiatal asszonnyal, hogy nem tudnak többet tenni férje felépüléséért, Danielle-nek döntenie kellett, lekapcsoltatja a gépeket és hagyja elmenni a férfit békességben, vagy tovább küzd. Végül a harcot választotta és az imát. A napok, hetek, hónapok és évek egymás után teltek, de a férfi végül magához tért, felesége pedig ott volt mellette.

A férfi halkan csak két szót suttogott feleségének, „Én próbálkozom”. Három év kétségbeesett várakozás után végre folytathatják az életüket, ami bár soha nem lesz olyan, mint előtte, közösen olyanná alakíthatják, amire mindig is vágytak.

betöltés...