Tudod, hogy neked mi az indián horoszkópod? Most megtudod!

Sokféle horoszkóppal találkozhattál már, de ezt biztosan nem ismered!

Minden ember ismeri a születési dátum alapján a horoszkópját, még az is, aki nem hisz benne. Azonban van egy olyan horoszkóp, amiről biztosan nem hallottál még. Az indián horoszkóp még csak most kezd elterjedni, és az indián hagyományok által tisztelt állatokat foglalja magába.

Vidra (január 20- február 19. /Vízöntő): A vidra jegy szülőttei igen játékos természetűek, általában vidámak. Elég bájosak, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni.

Farkas (február 20- március 19. /Halak): A farkas jegyében született emberek igazán védelmező típusok. Sok bennük a szenvedély, és az erő. NAgyon jól tudnak hallgatni, ha valakinek valami problémája van.

Sólyom (március 20-április 19. /Kos): A sólyom jegyében született emberek tökéletes vezetők, képesek akkor is bármikor átvenni a vezetést, az irányítást, ha nem kérik őket rá. Gyorsan hoznak döntéseket, de néha türelmetlenek.

Hód (április 20- május 20. /Bika): Ezek az emberek jó stratégiai tulajdonságokkal vannak megáldva, tudják, hogyan oldjanak meg bizonyos problémákat, ám néha túl makacsok tudnak lenni.

Szarvas (május 21-június 20. /Ikrek): Ezek az emberek mindig képesek megnevettetni az embert, Nagyon gyorsan változik a hangulatuk, de könnyen alkalmazkodnak minden helyzethez. Nagyon inspiráló emberek, akik jó vezetők lehetnek.

Fakopáncs (június 21- július 21. /Rák): A fakopáncs jegy szülöttei igen érzelmesek, viszont nagyon jó szülők lehetnek. Sokszor nagyon is empatikusak, de ha a céljaik eléréséről van szó, akkor makacsak.

Lazac (július 22-augusztus 21. /Oroszlán): Ezek az emberek tele vannak lelkesedéssel, igen impulzívak. Mindenhol ők vannak a figyelem középpontjában. Minden helyzetben kreatívak.

Medve (augusztus 22- szeptember 21. /Szűz): A medve jegy szülöttei nagyon jól üzletelnek. Először úgy tűnhet, hogy visszahúzódóak, és félénkek, de könnyen elemzik a helyzetet. Kiválóak tanárnak, és nagyon odaadó barátok.

Holló (szeptember 22- október 22. /Mérleg): A holló jegy szülöttei nagyon sokat, és nagyon meggyőzően tudnak beszélni. Könnyen alkalmazkodnak, könnyen barátkoznak, éppen a nyitottságuknak köszönhetően.

Kígyó (október 23- november 22. /Skorpió): Ez a jegy a legspirituálisabb az összes indiánjegy közül. Ők tökéletes gyógyítók, hiszen bennük sokan megbíznak.

Bagoly (november 23- december 21. /Nyilas): Ezek az emberek híresek a bölcsességükről. Tudják, hogy melyik helyzetben mi a helyes, és lehet számítani a tanácsaikra. Tele vannak melegséggel és kedvességgel, ezért kiváló szülők, és barátok.

Liba (december 22- január 19. /Bak): Ezek az emberek a legakaratosabbak az össze jegy szülöttei közül. Makacsságukkal gyakran elérik azt, amit szeretnének, hiszen nagyon kitartóan küzdenek érte. Sokmindenben tehetségesek.

Neked mi az indiánjegyed? Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!

betöltés...