A férfi belerúg a kutyába aki elfoglalja a parkolóhelyét. De a kutya reakciója teljesen váratlan.

Ne ébresszük fel az alvó kutyát – tartja a közmondás. Ebben az esetben az autósnak másképp kellett volna bánnia a kutyával, aki a parkolóhelyére behelyezkedett, hogy egy jót pihenjen.

Egy teljesen átlagos napon történt, a kínai Chongqing városában, hogy a férfi be szeretett volna állni kedvenc parkolóhelyére. Látta, hogy egy kóbor kutya feküdt ezen a helyen és aludt.

A férfi jó párszor rádudált az állatra, de mikor ez nem segített, kiszállt az autójából és belerúgott az alvó kutyába, az pedig gyorsan elmenekült. Viszont a kutya részéről az ügy még egyáltalán nem volt elintézve.

Mikor a férfi elment, a kutya visszatért, de hozott magával néhány barátot is. Az autó karosszériáját és az ablaktörlőt vették célba és tönkre is tették azt, mintha így akartak volna bosszút állni a férfin.

A fotókat a férfi egyik szomszédja készítette, aki miután elment bevásárolni vette csak észre, hogy az autóját megrongálták.

A szomszéd másnap mutatta meg a férfinek a fotókat, akinek fogalma sem volt, mi is történt igazából. Egy négy tagú kutyacsapat látható a képen, ők felelősek az autó megrongálásért.

A kutyák az ember legjobb barátai is, de ha kell, akkor mancsukba veszik a dolgok irányítását, hogy tiszteletet és igazságos elbánást kapjanak.

Mindig is tudtuk, hogy a kutyák fantasztikus állatok, de nem tudtuk, hogy ilyen fantáziával rendelkeznek s ilyen módszerrel bosszút tudnak állni.

Kérjük, ossza meg barátaival ezt a cikket, ha úgy gondolja, a kutyák helyesen cselekedtek.

betöltés...