19 érthetetlen fürdőszobai jelenet, amire nincs magyarázat

betöltés...

Vállalhatatlan felvételek mosdókból és nyilvános WC-kből. Sírni fogsz! Némelyik tényleg egészen megdöbbentő, el se tudjuk képzelni, mi mit reagálnánk, ha a következő látványok egyike fogadna minket egy pláza WC-jében.

A fürdőszobák, mosdók misztikus helyek. Arra tervezték őket, hogy egyedül tartózkodjunk bennük, elvégezzük a dolgunkat teljes magányban, anélkül, hogy bárki is zavarna minket. A nyilvános WC-k ezzel szemben teljesen természetellenes módon tele vannak emberrel, akik valljuk be, rohadtul zavarnak minket. Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne az otthoni fürdőjét szeretné a világon a legjobban. A nyilvános vécé egy szükséges rossz, amit akarva-akaratlanul is használunk. Legjobban azt szeretjük, ha rajtunk kívül egy fia lélek sem tartózkodik bent, de ez persze nagyon ritkán fordul elő.

Olyan esetekkel viszont még sosem találkoztunk, amelyeket a következő képeken sikerült megörökíteni. Minden képnél egyetlen kérdést tettünk fel: MI. A. FRANC??
Súlyos válogatás lett ez, elismerjük. 🙂

Az ott egy WOMBAT?!

Vajon mit szeretne lemérni a lány a fürdőszobai mérlegen? Mennyit nyom a kutyája+ő, ha kézen áll?

Megvan az input és az output is.

A képen 10 apró érdekességet rejtettünk el.

Hű társad, a macska 😀

És a végére, kedvenc GIF-ünk, aminek a következő címet adnánk: “Amikor ülsz a buszon, és meglátod, hogy felszáll egy helyes lány/srác”.

betöltés...