Kritizálták a nőt a ruhája miatt, amit egy barátja esküvőjén viselt

betöltés...

Az esküvők világában a divatválasztások néha vitákat váltanak ki, és Lacey-Jade Christie modell egy heves vita középpontjában találta magát, miután a TikTok-on mutogatta fehér ruháját, és egy merész összeállítást mutatott be, élénk színű körmökkel, ékszerekkel és kiegészítőkkel kiegészítve. A videója gyorsan vírusként terjedt, de nem olyan okokból, mint amire ő maga számított.

„Megyek egy esküvőre, itt a ruhám” – írta a videó mellé, ami kommentek és kritikák özönét váltotta ki. Nők százai adtak hangot véleményüknek, sokan aggodalmukat fejezték ki Lacey fehér ruha választása miatt, azzal vádolva őt, hogy megpróbálja ellopni a reflektorfényt a menyasszony elől.

„Miért hagyod, hogy a barátnőd ilyen ruhában menjen el” – jegyezte meg egy nő, míg egy másik hozzátette: „Azt hittem, ezt a ruhát a készülődés közben vette fel. Nem néz ki jól.”

Az emberek azzal érveltek, hogy a ruha nem illett egy esküvőre, sem stílusában, sem színében. Az egyik kommentelő odáig ment, hogy azt mondta: „Én kiborulnék, ha valaki egy strandruhát viselne az esküvőmön”.

A negatív kommentek áradata ellenére Lacey állta a sarat. Úgy tűnt, meglepte a kritikák hulláma, és elismerte, hogy ez az öltözék lett az eddigi legvitatottabb. Megvédte a választását, és kijelentette: „Minden, amit ebből a hétből levontam, hogy a legtöbb ember szuper unalmas, és még sosem volt homoszexuális esküvőn”.

Mások is Lacey védelmére keltek. Az egyik támogató rámutatott: „Mindenki úgy viselkedik a kommentekben, mintha fehéret viselnél az ő SZEMÉLYES esküvőjükön. Nem a te esküvőd, nem a te dolgod.” Egy másik hozzászólt, mondván: „Imádom, hogy az emberek ilyen eredeti esküvőket akarnak, mégis olyan elavult hagyományokat követnek, mint például, hogy a vendégek nem viselhetnek fehéret. Lol, gyönyörűen nézel ki.” Végül úgy tűnik, hogy a divat személyes kifejezés és értelmezés kérdése.

betöltés...