Itt az új, de van 10 ok, amiért visszasírjuk a régi Nokia 3310-esünket

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Nokia 3310 upgrade-elve tért vissza nemrég. Tetszik, szeretjük, mégis van 10 okunk, amiért visszasírjuk a retró változatot.

#1 Szinte nem is kellett tölteni

Az akksi kb. 2-3 napig simán kibírta, folyamatos kígyózás mellett is. Ha eszedbe jutott, feldugtad a töltőre, de ha éppen elfeledkeztél róla, akkor sem történt semmi para.

#2 Gyűjthetted rá az előlapokat

Annyi előlapot vehettél rá és olyat, amilyet csak akartál. Imádtam szétszedni a telefont és rápattintani egy új, fényes, menő előlapot, közben meg jól megnéztem, milyen is ez a modern teló, ha nincs rajta „ruha”.

#3 Mondjuk ki, törhetetlen volt

Leejthetted, ledobhattad, hozzá vághattad valakihez, nem lett baja. Ennyi!

#4 Egyéniségedhez igazíthattad

A telefon szélén volt egy lyuk, amibe különböző lógókat, díszeket fűzhettél. Ha úgy tartotta kedved, a nyakadba is akaszthattad és így menőzhettél vele.

#5 Elvakítottrázsolt a fénye

Olyan fénye volt (ha akartad), hogy még E.T.-t is könnyebben megtalálták volna társai, ha ilyen mobil lett volna a kezében.

#6 Nem kellett rá üvegfólia

Nem kellett erre semmi. Nem tudtad megkarcolni, se betörni a képernyőjét. Egyszerűen csak működött, úgy, ahogyan elvártad.

#7 Imádtuk a Snake II-t…

Nincs olyan ember, aki ne játszott volna vele. Aki mást állít, az hazudik.

#8 … de a Space Impact is meghódította a szíveket

Ha untad a Snake-t, akkor egy cuki űrhajóval írthattad a meteorokat.

#9 Az üdvözlő szövegre emlékszel?

Sokszor állítottam át a barátaim harmincháromtizesén az üdvözlő szöveget valami viccesre. Menő volt, hogy bármit beírhattál, így amikor reggel bekapcsoltad a telót, valami frappáns vagy éppenséggel morbid szövegre ébredhettél. Régi szép idők.

#10 A polifonikus csengőhang mindent vitt

Nehéz volt választani a többszólamú csengőhangok közül. Valamelyik kikergetett a vlágból, de ha megtaláltad a számodra tökéketes verziót, sosem változtattad meg. Nekem a Groovy Blue volt a kedvencem. Neked?

betöltés...