Az anya egészséges babát szül a szülőszobán – 6 héttel később, elállt a szava az új ultrahangfelvételtől

Eliza és férje, Ben, mint a legtöbb szülő, le voltak nyűgözve attól, hogy első közös gyermeküket várják.

A kislányuk, Charlie egészségesen született és jól volt – az élet olyan volt, mint egy virágcsokor az új három tagú család számára.

Mindössze néhány rövid héttel később azonban Eliza furcsán érezte magát. Olyan tünetei voltak, amiket nem várt, beleértve a hányást is, és tudta, hogy valami baj van.

Következésképpen, ő és Ben visszament a kórházba, ki akarták vizsgáltatni, hogy mi lehet a probléma.

Miután az orvosok ultrahang vizsgálatot végeztek rajta, a hihetetlen igazság nyilvánvalóvá vált mindenki számára …

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feels like just yesterday we brought you home! 😟

Eliza Cooper // Curby (@e.coopercurby) által megosztott bejegyzés,

Ismerd meg Eliza Curby-t. Ő és barátja, Ben csak három hónapja voltak komoly kapcsolatban, amikor az életük örökre megváltozott.

Eliza terhes volt! Mindketten álmodtak egy család létrehozásáról, és ez azt jelentette, hogy egy teljesen új utat kezdhetnek együtt az életükben.

Terhessége normális volt, és Eliza jól érezte magát. Amikor szeretett lányuk Charlie megszületett, megköszönték a szerencsecsillagjuknak, hogy minden a terv szerint alakult. A háromfős új család hazament, és elkezdett alkalmazkodni az élethez.

Csak néhány rövid hét múlva azonban valami furcsa történt.

Eliza rosszul érezte magát. Hányni kezdett, és gyengeség lett úrrá rajta. Tudta, hogy nincs minden rendben.

A házaspár úgy döntött, hogy visszamegy a kórházba, hogy kivizsgáltassák. Aztán váratlanul az orvosok visszatértek az ultrahang eredményével, amely teljesen új irányba mozdítja az életüket.

Az ultrahangon kiderült, hogy Eliza újra teherbe esett! És ezúttal ikrekkel! A hasa csak nőtt, nőtt és nőtt …

… és nem állt meg!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

For all the pregnant mothers of twins who are yet to give birth – I’m telling you now they are easier out than in! This was me at 35 weeks – I couldn’t walk from the car to the house (20m) without having to stop at the half way mark for a breather – and I was so exhausted by the time I got inside I had to take 5. I was 35kg heavier than my usual weight, hot as hell and well and truly over it! Standing was uncomfortable, sitting was uncomfortable, laying down – that was uncomfortable and god forbid I dropped something on the floor – it was dead to me. Here’s to having my body to myself for the first time in two years … Feels bloody ahhhmazzzzingggg 💃🏻#twinpregnancy #twins #twinmom #pregnant #pregnancy #twinpregnancy @pumpthebump

Eliza Cooper // Curby (@twingenuity.co) által megosztott bejegyzés,

Tehát kilenc hónappal később a család három főről ötre változott!

Két egypetéjű ikerfiúnak, Jack-nek és Wolfe-nak adott életet. Egészségesen születtek és komplikációk nélkül.

Eliza három gyermeket szült mindössze 11 hónap alatt!

Miközben Eliza és Ben élvezhetik a gyerekek felnevelését, nagyszerű, hogy a kis Charlie-nak két fiatal testvére van, akikről gondoskodhat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rock climbing with the crew – The Weapon at his finest 👊🏼

Eliza Cooper // Curby (@twingenuity.co) által megosztott bejegyzés,

“Hobbijai közé tartozik a „lefejelésük”, miközben megpróbálja megpuszilni őket – magyarázta Eliza a News.com.au-n keresztül.

Biztosak vagyunk benne, hogy egyet értesz abban, hogy Eliza és Ben valami igazán különlegesnek voltak részesei. Kérjük, oszd meg, ha úgy gondolod, hogy a gyerekek aranyosak.

betöltés...