Így hálálta meg a kórháznak kislánya ellátását a festő

Szenzációs, egyben szomorú és elgondolkodtató történetet írt meg az Illúzió blog.

Az történt, hogy Lakatos Norbert kislánya bekerült a kistarcsai Flór Ferenc kórházba. A blognak azt írta, hogy az orvosok nagyon lelkiismeretesek voltak az ápolás alatt, viszont nagyon rossz körülmények között gyógyítanak azok, akik sok évet töltöttek az iskolapadban azért, hogy orvosok lehessenek.

Ezért Norbert, aki festőként dolgozik, elhatározta, felajánlja a szaktudását és idejét, méghozzá ingyen.

“Nem olyan régen, a kislányom bent volt a Kistarcsa-i Flór Ferenc kórházban pár napot.
Az orvosok nagyon lelkiismeretesen bántak vele és az anyukájával. Mind tudjuk, hogy mennyit tanultak mire doktorrá váltak, túl vannak terhelve, és a megfelelő eszközökkel sincsenek ellátva.
A fizetésük pedig botrányosan kevés. És amilyen állapotok között kell dolgozniuk, na az kiakasztó. Gondoltam értékelem az erőfeszítésüket és valahogy meghálálom. Én festőként keresem a kenyerem…, nem is volt kérdés, mibenvaló lesz a hálám. Felajánlottam a szakmai tudásomat ingyen és bérmentve, hogy igényes környezetben legyenek.
Szükségük van a segítségre, hogy ne veszítsék el a hitüket a hivatásukban!!! Előtt és utána képek hálából a gyermek osztálynak! 🙂 “

– írta a blognak.

Itt a fotó, hogy nézett ki előtte:

Az ilyen embereket ismeretlenül is a barátaimnak tekintem, és ezzel a bejegyzéssel szorosan megölelem. Annyi áldás érje őket az életben, amennyit csak el tudnak viselni.

A Lakatos család

betöltés...