A kisfiú titokban írt a Jézuskának. Amikor az anyukája megtudta mit kért, zokogásban tört ki

Nem ezt szokták kérni a gyerekek karácsonyra…

Általában a kisgyerekek játékokat, meg ajándékokat szoktak kérni karácsonyra a Jézuskától, vagy az angyaloktól. Hol mi a szokás. Azonban ez a texasi 12 éves fiú olyan levelet írt, amit mindenki megkönnyezett.

Minden, amit Arnulfo Guerra akart, az egy új szív az anyukájának. Talán, amikor az ember elveszíteni készül az anyukáját, a csodákat is jobban várja.

„Kedves Jézuska! Hiszek benned, és a csodákban! De nem kérek játékokat karácsonyra! Minden, amit szeretnék, egy új szív az anyukámnak, aki nagyon beteg. Sajnálom őt. 46 éves, én meg még csak 12 vagyok. Március 18-án leszek 13. Úgyhogy még sokáig szükségünk van rá! Az apukámmal minden nap imádkozunk érte. Szeretném az anyukámat egészségesnek, és boldognak látni!” – írja a kisfiú.

A levelet a tűzoltóság kapta meg, akik vittek ajándékokat a fiúnak. Ekkor tudta meg az anyuka, hogy a fia csak róla írt, és sírva fakadt.

A tűzoltóság kapitánya ezt mondta:

„Szívszorongató volt. Minden, amit  kért, az volt, hogy az anyukája gyógyuljon meg. Nem tehetünk sokat, de mindent megpróbálunk, hogy a legjobb karácsonya legyen!”

Szívből reméljük, hogy teljesül a kisfiú karácsonyi kívánsága!

betöltés...