6 hihetetlen házi praktika tyúkszem ellen

A fájdalmas és csúnya tyúkszemre és bőrkeményedésre léteznek olcsó, jól bevált, háztartásban megtalálható eszközök, amelyek képesek azt eltüntetni pár alkalom alatt.

Ricinusolaj, almaecet

Egy tálat töltsünk tele meleg vízzel, és adjunk hozzá egy csésze almaecetet, szappant, és ebben áztassuk a lábunkat 15 percig. Ezzel a bőrkeményedés fellazul, és előpuhul a habkő számára. Az áztatás után kenjük be a tyúkszemet ricinus olajjal, ami kb. 10 nap alatt eltünteti azt.

E-vitamin tabletta

Törjünk össze egy tablettát, kevés olajjal kavarjuk össze, majd a masszát kenjük a tyúkszemre éjszakára, és húzzunk a lábunkra egy zoknit is.

Citrom

A tablettához hasonlóan kell alkalmazni, vékony szeletet vágjunk a citromból, és ügyeljünk arra, hogy rögzítésnél a belseje érintkezzen a tyúkszemmel.

Hagyma

Egy üveg edénybe öntsünk ecetet, majd egy szelet vöröshagymát. Egy teljes napra tegyük meleg helyre, majd lefekvés előtt helyezzük a hagyma darabot a tyúkszemre. Ha reggelre megpuhul, lekaparhatjuk, ha mégsem, folytassuk tovább a kezelést.

Kenyér

Fél szelet száraz kenyeret áztassunk almaecetbe, majd rögzítsük oda a tyúkszemhez. Tekerjük be fóliával, majd húzzunk rá egy zoknit is éjszakára.

Aszpirin

Törjünk össze pár tablettát almaecettel és kevés vízzel, és a masszával kenjük be a felületet 10 percre. Ennyi idő alatt meg kell, hogy puhuljon annyira, hogy utána le tudjuk kaparni.

betöltés...