Csak egy új táskát szeretett volna vásárolni… SOKKOT KAPOTT, amikor meglátta, mi van benne!!

A pop-up boltok egyre divatosabbak. Ezek ideiglenesen megnyílnak, például egy hétig, vagy egy hónapig, majd eltűnnek, vagy máshová költöznek.

Egy ilyen divatos pop-up bolt nyílt nemrégiben Bangkok egyik legforgalmasabb utcájában és rengeteg kíváncsi vásárlót odavonzott. Az üzletben kézitáskákat és kabátokat lehetett vásárolni meg öveket és egyéb kiegészítőket, amelyek egzotikus állatok bőréből készültek.

De amint az ügyfél kezébe vette a bőrárut és közelebbről megnézte, egy szörnyű rémálom érte őket…

Az üzlet valójában nem igazi, hanem egy állatvédelmi csoport (PETA) kampányának része. A táska és kabátok belsejében az állatok belső részei és a dobogó szívét láthatja, aki belenéz. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy milyen kegyetlenség zajlik azért, hogy a bőráru a piacra kerüljön.

Figyelmeztetés: ez a videó sokkoló képeket tartalmaz!

A PETA honlapján olvashatjuk az alábbi felhívást: “Minden táska, kabát, cipő elkészítése miatt egy nagy árat kell fizetni, amelyet az állatok fizetnek ki a saját életükkel, akiket megfosztanak a szabad élettől, lelövik őket, agyonverik vagy élve megnyúzzák. Az orvvadászok kegyetlenül bánnak az állatokkal, csak azért, hogy mi bőr termékeket vásároljunk.”

Ha te sem szeretnéd, hogy egy táska miatt állatokat kínozzanak, akkor add tovább ezt a posztot, hogy minél többen láthassák!

betöltés...