Így néz ki a botrányhős: Marilyn Manson smink nélkül napjainkban!

Brian Hugh Warner, vagy ahogy legtöbben ismerik Marilyn Manson, gótikus, extravagáns külsejétől még a zenei karrierje befejezése után sem volt hajlandó megválni. Olyannyira védjegyévé vált a fehér vakolat-arc és a színes kontaktlencséktől ufo szerű tekintet, hogy nem gondoltuk volna vala, egyszer hétköznapi emberként is láthatjuk majd!

A botrányos megjelenéséről és szókimondó általában “hörgős” zenéiről elhíresült Marilyn Manson egy jó ideje visszavonult már a nyilvánosságtól és míg régebben naponta lehetett róla hallani valamilyen formában, mára inkább zárkózottabb életet él.

Sőt, még egy szerep kedvéért sminkjétől is megszabadult!

(a művész régi énje)

De azzal, hogy kicsit megvált a nyilvánosságtól új fejezet nyílt az életében, hiszen kisebb nagyobb szerepeket kapott különböző sorozatokban!

Először csak pár pillanatokra jelentéktelen mellékszereplőként mozgatták, mostanra azonban az egyik horror sorozat emblematikus gyilkos borbélyává nőtte ki magát. Így a Szálem című sorozat Thomas Dinley-ként pedig borzadályos sminkje nélkül is megismerhette a világ.

Azért minden stílusjegyét így sem vetkőzte le, hiszen az általa játszott karakterről így nyilatkozott: “az örgöd legjobb barátja” Nem véletlenül őt kérték fel személyesen a szerep eljátszására!

Szerinted így néz ki jobban, vagy amikor még elemében volt különcként!

Mindenesetre elég hihetetlen az átalakulás!

betöltés...