Felismered ezt a kislányt? Pedig szoktad dúdolni a slágereit!

Négy évesen kezdett zongorázni, de már az iskolában is csodabogárnak tartotta magát, ezek után már az sem meglepő, csak fiúkkal barátkozott.

Gyereknek is különleges

Még mindig csak harmincegy éves, a nevét azonban már világszerte ismerik, de nem csak a slágerlistás dalainak köszönhetően. Pedig ahhoz, hogy ilyen fiatalon ilyen magasra jusson, nem csak a tehetség, hanem jókora adag szerencse is kellett. Nos, neki utóbbiból is kijutott.

Ki lehet ez a kislány a képen?

Művésznevét például egy véletlennek köszönheti. Egyik mentora telefonon üzent neki, de a készülék automatikusan javította szöveget – így született meg ő.

Véletlenek sorozata

Stefani Joanne Angelina Germanottának azt az üzenetet szánta Rob Fusari, zenei producer: „Radio Ga Ga”. A Queen legendás slágere volt az ugyanis, amelyet Rob mindig énekelt, ha Stefanival találkozott. A készülék Lady-re javította, Gaga onnantól kezdve nem hallgat a Stefanira.

Lady Gaga

Világszerte közel harminc millió lemezt adott el eddig, hat Grammy-díj birtokosa, tizenkét Guiness-rekordot tart jelenleg. A képeken látható apró kislány alig két évtized alatt lett a popzene egyik legnagyobb ikonja.

És hol van még a vég?

betöltés...