Ennek a fiatal fiúnak még Simon Cowellt is sikerült megríkatnia. Hogy miért? Íme a VIDEÓ!

A 21 éves Josh Daniel az édesanyjával él az Egyesült Királyságban. A szigetországi X-Faktor idei válogatójának első napján lépett a színpadra. A fiatalember kissé izgult, mert rendszerint a meghallgatások utolsó fellépője vagy nagyon rossz, vagy épp ellenkezőleg, lehengerlően nagyszerű szokott lenni. Labrinth-től a Jealous című dalt adta el, amelyet a két évvel ezelőtt elhunyt legjobb barátjának énekelt.

Josh csak elcsukló hangon tudott beszélni barátjáról, akihez rengeteg közös élmény fűzte. – Azért választottam a Jealous (jelentése: féltékeny) című dalt, mert igenis „féltékeny” vagyok azért, mert ő úgy is boldog, hogy már nincs ezen a világon, képes boldognak lenni nélkülem is – nyilatkozta a műsor felvezetőjében.

Már két sor eléneklése után a közönség hangot is adott annak, hogy mennyire tetszik Josh előadása és énekhangja. Majd néma csend következett, a zsűri is szó nélkül figyelte a produkciót, a dal refrénjénél már a szőrös szívű mentornál, Simon Cowelnél is eltört a mécses. A dal végén a közönség állva tapsolt.

A zsűri női tagját, Cheryl Fernandez-Versini-t is könnyekig meghatotta Josh előadása. Egyszerűen csak annyit tudott mondani, hogy: Wow! Majd hozzátette, hogy ez az éneklés volt eddig a legnagyobb hatással rá, elhitte minden egyes szavát, majd meg is ölelte a fiút.

Nick Grimshaw-t is szíven ütötte a produkció, Simon Cowell inkább nem mondott semmit, hanem szavazásra kérte zsűritársait. Természetesen mindhármajuktól igent kapott.

betöltés...