Szívszorító! A menyasszony levele, akit az esküvője előtt egy órával hagyott ott a vőlegénye

Hawaii, napsütés, boldogság. Csodás színhely egy esküvőhöz, ahhoz, hogy két szerető szív igent mondva egymásnak végleg egybe forrjon…

Nem így történt Cyndi Maisonneuve esetében. Ő ott állt a szobában a menyasszonyi ruhájában, fátylában, amikor egyik pillanatról a másikra a mámor helyett a pokol költözött be a szívébe. A: vőlegénye egy órával az esküvő előtt hagyta faképnél.

Cyndi egy levélben írta ki magából a fájdalmát, melyet a Guardian szerkesztőségéhez juttatott el.

„Bejött a szobába, és azt mondta, beszélnünk kell. Könnyes volt a szeme. Azt hittem, hogy csak elgyengült az érzelmektől, de erre ezt mondta: Nem hiszem, hogy képes vagyok erre. Ott álltam előtte, ruhában, fátyolban… És az az ember, aki életem szerelme, lefújta az esküvőt. Nem kérdeztem, miért, csak azt mondtam, távozzon.”

Cyndi levelében arról is mesélt, hogy feleségül akart menni a férfihez, aki a legjobb barátja volt, és akivel két évvel korábban találkozott egy baseball mérkőzésen.

„Nagyon szerelmesek voltunk, és amikor azt javasolta, hat hónap után azt javasolta, hogy házasodjunk össze a hawaii tengerparton naplementekor, nem éreztem túl korainak. 23 éves voltam, és úgy éreztem, csodás élet vár ránk. Az emberek azt mondták, remekül összeillettünk.

De valahogy minden elromlott.
Az ablakból néztem végig, ahogy a nővérem lemegy a partra, és közli a szertartásra várakozó vendégekkel, hogy elmarad az esküvő.
Reggel a vőlegényem fogta az útlevelét, összepakolta a ruháját, és valóban elhagyott. Összetörte a szívemet.”

Cyndinek egy hétig ott kellett maradnia az üdülőben, mielőtt hazautazhatott volna, és közben találkozott vőlegénye ex-menyasszonyával is, aki szintén a szigeten tartózkodott. Cyndi a levélben leírja, hogyan próbálta magát minden nap a végtelenségig lefárasztania, hogy éjjelente tudjon valamennyit aludni, és ne a megaláztatásán járjon az esze éjjelente.

A feldúlt nő levele végén leírja a szakítás okát is:
„Kiderült, hogy ő nem akar gyereket. Soha ne mondta ezt, nem értem, miért lett volna ez megoldhatatlan probléma?…

Most, hat évvel később, már újra randizgatni kezdtem. Ami történt, már elmúlt, végre nem fáj annyira. És végre tudok nevetni rajta.

betöltés...