Határtalan kegyetlenség Romániában! Négy kölyökre öntöttek forró szurkot. A hatóságok nem akarnak “időt pazarolni”, hogy kivizsgálják az ügyet (FOTÓ)

Négy kiskutyát találtak, kritikus állapotban Iași-ban, Románia egyik városában, akikre forró szurkot öntöttek.

A kiskutyákat azonnal állatorvoshoz szállították, ahol kezelést kaptak, hogy túléljék a szerencsétlenséget – írja a dailymail.co.uk.

A Sky alapítvány szerint ezeket az állatokat szándékosan megkínozták, mivel múlt hónapban másik két kölyköt találtak hasonló állapotban.

“Kezdjük azt hinni, hogy a városban létezik egy ilyen csoport, aki szándékosan ilyen kegyetlenségeket követ el” – mondta Catalin Pavaliu, a Sky Alapítvány alapítója.

“A kölykök állapota kritikus, különösen az egyik kiskutya nagyon szenved. Elveszítette mindkét szemét, az orrát és a szája is súlyosan megsérült. Jól jönne valamilyen rendőri beavatkozás ilyen helyzetekben” – mondta Sorin Puiu állatorvos, aki ápolta a négy kutyát.

A helyi hatóságokat riasztották az állatok megkínzásáról, de a rendőr, akinek elmesélték a kegyetlenséget, azt mondta, hogy nem áll szándékában ilyen dolgokra “pazarolni az idejét”. Az esetre a brit média is felfigyelt.

betöltés...