Nem vették fel az oviba, mert azt hitték, ő egy igazi szörnyeteg! A lány nem mindennapi “bosszút állt:”

Mikor Noelia anyukája oviba akarta küldeni a kislányát, az intézmény vezetője ránézett a kislányra, és lesajnálóan azt mondta: „nem vesznek fel szörnyetegeket.”

Mikor Noelia anyukája oviba akarta küldeni a kislányát, az intézmény vezetője ránézett a kislányra, és lesajnálóan azt mondta: „nem vesznek fel szörnyetegeket.”

Ezzel a rettenetes mondattal Noelia és édesanyja szívét is összetörte a kegyetlen igazgató. A kislány egyáltalán nem szörnyeteg, tele van szeretettel. Csak más, mint a többiek. Down-szindrómás.

Azonban neki is vannak, voltak álmai. Világ életében óvónő szeretett volna lenni. Mindez szertefoszlani látszott, azonban ő és édesanyja nem adták fel.

Több próbálkozás után a kislányt felvették egy óvodába, és mint kiderült, nagyon is jól kijött a többi gyerekkel és az évek során mindig be tudott illeszkedni a közösségekbe.

17 éves korára végre elérkezettnek látta az időt, hogy megvalósítsa álmát: hogy óvónő legyen. Azonban Argentinában, Noelia szülőhazájában nem volt óvoda sem, ahol Down-szindrómás alkalmazott dolgozott volna.

A három évnyi kemény munka és tanulás mégis meghozta a gyümölcsét: 20 évesen Noelia munkát kapott, mint óvónéni. Először munkatársai féltek tőle és nagyon negatívan álltak hozzá, azt hitték, sérült emberként nem lesz képes a gyerekekről gondoskodni. Ám mekkorát tévedtek! A gyerekek imádják őt! Érzik, hogy Noelia rengeteg szeretetet ad nekik, és ők ezt viszonozzák is!

Noelia azóta is sikeresen dolgozik, mint óvónéni, így „állt bosszút” a kegyetlen igazgatón, aki kisgyerekként nem akarta őt felvenni az oviba!

Imádja a munkáját, a gyerekeknek pedig ő a kedvence!

Szerinted is szép és tanulságos történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

betöltés...