Szenzációs fotóval és üzenettel vágott vissza Kate Winslet a károgóknak!

Ma egy olyan képet teszek közzé magamról, amin egy deka sminket nem viselek. Tudom, hogy vannak ráncaim, de most nem ez a fontos. Azt szeretném, ha…

Kate Winslet Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas angol színésznő nemrég büszkén, bátran, smink nélkül vállalta az arcát. Azért készítette a “kendőzetlen” fotót, hogy ezzel is biztatást és remény adjon minden olyan nőnek, aki nincs kibékülve önmagával.

A színésznő tisztában van vele, hogy a felnőttkori önbizalomhiány oka, legtöbbször a gyermekkorban keresendő, Kate is sok igaztalan bántást kapott annak idején.

“Tudom, hogy kissé molett vagyok, nagy a lábam és néha a hajam is borzasztóan néz ki. Mikor tinédzser voltam (és néha most is úgy érzem magam), a lányokat szinte sosem dicsérték meg az alakjuk, az arcuk, a hajuk, a szemük miatt. Legtöbbször csak negatív megjegyzéseket hallottam.

Mostanra tisztában vagyok azzal, hogy az ilyen megjegyzéseket tévő embereknek magukkal van bajuk, azért bántanak, sértegetnek másokat is.

Ma egy olyan képet teszek közzé magamról, amin egy deka sminket nem viselek. Tudom, hogy vannak ráncaim, de most nem ez a fontos. Azt szeretném, ha úgy látnátok, ahogyan valóban festek. Szeretném, ha elfogadnátok és szeretnétek magatokat, úgy ahogyan vagytok, a hibáitokkal együtt.

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet az ismerőseiddel, hogy minden rosszindulatú ember tudja, hogy mit gondolunk róluk, és azt, hogy egyáltalán nem érdekel a negatív, pusztító véleményük.”

betöltés...