Meghan hercegné újra megszegte a protokollt – Erzsébet királynő őrjöng

Nehezen megy a beilleszkedés a királyi családba az újdonsült hercegnőnek.

Egyre több a baki

Kétségtelen, hogy rengeteg szabálynak kell megfelelnie a brit uralkodói ház legújabb tagjának, Meghan Marklenek. A színésznőből hercegnévé lett fiatal nőnek nem megy könnyen a kötöttségek közötti élet. Amerikai szemléletmódjával szöges ellentétben állnak a szigorú követelmények, amik mostantól meghatározzák a minden napjait. Ezért nem lehet csodálkozni, hogy viselkedése olykor-olykor nem felel meg a királyi protokollnak. Legújabb tettével pedig eléggé kihúzta a gyufát Erzsébet királynőnél.

Ma már biztosan nem ücsörögnének nevetgélve, mint ezen a két héttel ezelőtti fotón, a Mersey Gateway-en tartott ünnepségen.

Miket hibázott eddig?

Hosszú az a lista, amin Meghan Markle hercegnéi hibái sorakoznak. Szorult már színes körömlakkja miatt, legutóbb pedig azért feddték meg, mert nem egyenes lábakkal ült egy nyilvános eseményen. Erről fotó is készült, ami kísértetiesen hasonlít arra a helyzetre, amikor ugyanez megtörtént Diana hercegnővel. Még a ruhájuk is majdnem teljesen ugyanolyan!

♥️

Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) által megosztott bejegyzés,

Itt az újabb ballépés

Nincs szerencséje Megán hercegnének. Ismét kiderült egy csúnya baki, amit nem olyan régen követett el, és ezzel még magát II. Erzsébetet is feldühítette. Legutóbb ugyanis a világhírű Royal Ascot lóversenyen – amit maga a királynő vezényel le – emberi, ámbár modortalan gesztussal haragította fel férje nagymamáját az újdonsült hercegnő.

Nem tehetne ilyet

A királyi protokoll ugyanis nem engedi meg azt, hogy nyilvánosság előtt erőteljes érzelmi megnyilvánulásokat tegyenek egymásnak a királyi család tagjai, így az sem fér bele, hogy megérintsék egymást. Erre is láttunk persze már ellenpéldát, főleg Vilmos herceg és Katalain hercegné szeretnek megfeledkezni erről. Az viszont nem fért bele az etikettbe, hogy Megán herecegné megérintette Erzsébet királynő vállát, mert unokája, Harry herceg mondani szeretett volna neki, Őfelsége azonban nem figyelt.

Valóban ennyire megbocsáthatatlan lenne ez az emberi cselkedet?

betöltés...