Ennek a nőnek már semmi sem szent? Pitt után most Anistonon áll bosszút

Elképesztő, mit meg nem tesz, hogy a másiknak rossz legyen.

Újra összejönnek?

Angelina Jolie a végsőkig elmegy, hogy ott ártson Brad Pittnek és környezetének, ahol tud. A Hollywoodi verebek azt csiripelik, miután Jolie és Pitt elváltak, a színész újra Jennifer Aniston karjaiban köt ki. A barátok szerint újra felvették egymással a kapcsolatot, de Aniston lassan szeretne haladni, elvégre nem kitörölhetetlen az a 13 év, amíg Pitt mással volt. Jolie viszont kitalálta, oda szúr Anistonnak, ahol a legjobban fáj.

Rideg bosszú

Angelina Jolie máris fondorlatos tervet szőtt, kitalálta, hogy tud a leginkább bosszút állni Jennifer Anistonon. Úgy, hogy rárepül a színésznő exére, Justin Theroux-ra. Legalábbis ezt írja az amerikei búlvárlap, a Life&Style.

Angelina meghívta a színészt és forgatókönyvíró ismerősét a kedvenc éttermébe, hogy egy olyan filmről beszélgessenek, ahol együtt dolgozhatnak majd. A szemtanúk szerint a találkozó remekül sült el, jól érezték magukat és azon is nevettek, hogy mindketten feketében érkeztek.

“Jolie egzotikus természete egyből levette Justint a lábáról, amint egy légtérbe kerültek. Amikor elköszöntek egymástól, öleléssel és puszival váltak el” – mesélte a lapnak az informátor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) által megosztott bejegyzés,

A testőrével kavar

Kérdés, mennyi valóságalapja lehet a pletykáknak, ugyanis legutóbb arról írtak a lapok, hogy Jolie nem mással szűrte össze a levet, mint a biztonsági őrével, akit az amerikai bulvárlapok csak “A Szőke” néven ismernek. A férfira állítólag bármikor számíthat a színésznő, sok időt töltenek együtt és a gyerekek is megkedvelték már.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

betöltés...