Személyiségteszt: Válassz egy virágot, és tudd meg, mi jellemző rád!

Ma egy újszerű személyiségtesztet hoztunk nektek, ez a virágok tesztje. Alább kilenc virág képét láthatod, a feladatod csak annyi, hogy kiválaszd közülük azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra, amelyik a legjobban vonzz téged.

Ne gondolkodj rajta sokat! Egyszerűen csak válaszd ki az első virágot, amelyik megragad téged, ez pedig személyiségedről és lelkiállapotodról fog tanúskodni.

1. Egy befele forduló személyiség vagy, aki mindig azon igyekszik, hogy jobb és jobb legyen. Az ambíciód irigylésre méltó. Szeretsz tanulni, mindig van nálad egy könyv. Kíváncsi természetű vagy, aki mindig tudni szeretné, hogy miért történnek bizonyos dolgok, és mi a mögöttük álló magyarázat. Szereted a körülötted levő embereket, még ha sokszor ez nem is tudatosul benned.

2. Optimista ember vagy, aki mindig hisz abban, hogy a holnap jobb lesz. Hiszel a tisztességes munkában, éppen ezért, a körülötted levő emberek csodálnak téged. Erős személyiséged van, mert tudod mit akarsz és mindig harcolsz azért, hogy minden vágyad beteljesüljön.

3. Elmélkedő természetű vagy, aki nagy hangsúlyt fektet az érzelmi dolgokra. Még ha befele forduló személyiséged is van, sok időt töltesz a barátaiddal és szeretteiddel, z pedig boldoggá tesz téged. Ha néha nehézségek, akadályok kerülnek utadba, te tudod, hogy a jó és az igaz mindig győz.

4. Különleges személy vagy, irigylésre méltó ösztönökkel. Az érzelmek nagyon fontosak számodra, úgy, mint a személyes tér. A te házad a te várad. Jobban szereted a társad bárki másnál, és bármit megtennél azokért a személyekért, akiket szeretsz.

5. Vezetőnek születtél, és ezt tudod is. Független természet vagy, aki harcol a saját ideáiért és azokért az emberekért, akiket szeret. Semmi sem állhat az utadba. Erős ember vagy, mindig az igazság keresője.

6. Érzékeny és érzelmes személyiség vagy, az a fajta ember, aki mindig másoknak a segítségére siet. Még ha néha áldozol is a szabadidődből vagy pénzedből, ezek nem okoznak gondot számodra – csak reményt és segítséget ajándékozhass a körülötted levőknek. Bármit megtennél, hogy a világ, amiben élsz, jobb hely legyen.

7. A mindennapi stressz és a téged körülvevő negatív energiák ellenére mégis kiegyensúlyozott életed van, mert erős vagy és a személyes jólétedre koncentrálsz. Hogy meg tudd őrizni ezt a belső egyensúlyt, minden nap lazítasz egy kicsit – egy film, egy ó könyv, vagy a kedvenc zenéd mellett. Tudd, hogy sokan irigyelnek téged, főleg azok, akik nem tudják kezelni a mindennapokkal járó stresszt és feszültséget.

8. Nagyon energikus személy vagy, aki szeret szórakozni és megnevettetni az embereket. Pozitív személyiséged van és nem hagyod befolyásolni magad mások rossz akarata által. Már megfogalmaztad magadnak a célkitűzéseidet és az uti célt magad előtt, ezek felé igyekszel haladni. Nagyon is jól teszed, a jó úton haladsz!

9. Az a személy vagy, aki abban hisz, hogy az élet egy ajándék, amelyet azért kaptunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőle. Minden kaland egy öröm számodra, a munkád eredményeire pedig nagyon büszke vagy. Az életet egy utazásként látod, mindennek örülsz, amit az utadba sodor. Mindig a félig tele poharat látod!

betöltés...