Michael Jackson még köztünk jár? Legkisebb gyermeke éppen úgy néz ki, mint ő

Michael Jackson ma ünnepelné az 58. születésnapját, ezért úgy döntöttünk, megnézzük, mi történt az elmúlt években a sztár gyermekeivel. Nézd meg, milyen nagyok már!

Michael Jackson ma lenne 58 éves

Michael Jackson, aki 2009. június 25-én életét vesztette, ma ünnepelné az 58. születésnapját. A sztárnak összesen három gyermeke született az évek során, a legidősebb, Prince már 19 éves és apja nyomdokait követve zenészként igyekszik megállni a lábán. Egyetlen lánya, Paris 18 éves, róla többnyire akkor hallani, amikor új tetoválást varrat magára édesapja emlékére, vagy amikor valamilyen polgárpukkasztó dolgot művelnek barátjával, aki a kezét is megkérte már. A pop királyának legkisebb gyermeke, Blanket idén 14 éves. A Jackson-gyerekeket egyébként Jacko halála óta nagymamájuk, Katherine Jackson neveli, aki már 86 éves.

Paris és Prince friss fotókon

Blanket tiszta apja

Prince és Paris édesanyja egy kórházi ápoló, Debbie Rowe, akit a világsztár akkor ismert meg, amikor a bőrgyógyászaton vitiligo miatt kezelték. Az asszony teljesen odáig volt Jackóért, ezért felajánlotta neki, hogy gyerekeket szül neki. Michael, aki már nagyon régóta szeretett volna apa lenni, elfogadta az ajánlatot és feleségül vette a nőt. Később elváltak, az énekes kapta a kizárólagos felügyeleti jogot. Blanket 2002-ben béranya segítségével jött a világra, ő hasonlít a legjobban elhunyt édesapjára. A 14 éves kamasz rendkívül sportos, évek óta karatézik.

Blanket Jackson épp edzésről jön

betöltés...