Nem kertelt: Sebestyén Balázs megmondta a véleményét Kiss Ramónáról és Puskás Petiről

Ezt mondta!

A hét elején útra indult a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amelyet a korábbi szériákkal ellentétben nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani, hanem Kiss Ramóna és Puskás Peti vezeti.

A kommentelők szerint az új párosnak még van mit tanulnia, és az egykori és jelenlegi műsorvezetők között is akadt némi villongás…

– Janitól kaptunk egy SMS-t a műsor előtt, Balázs ezt nem tette meg. Ő gyűlöl minket – sérelmezte az elmaradást Rami. – Neki azért hiányzik ez, és azt sem tudja, kik vagyunk – ütötte el egy poénnal társa csípős megjegyzését Peti, amire Balázs poénnal reagált.

– Néztem a műsort, hallottam mit mondtak, nagyon röhögtem! De nem igaz, hogy nem küldtem üzenetet, dehogynem! Csak nem személy szerint nekik, hanem a műsor főszerkesztőjének írtam, hogy drukkolok az egész stábnak. Tudom, milyen emberfeletti munkát végeznek, és szorítok értük – magyarázta a rádiós a Borsnak , és azt is elárulta mit gondol az új páros munkájáról.- Nyilván, mi nagyon mások vagyunk, és máshogy vezetünk műsort Janival.

Azt hiszem, ez egy nagy falat nekik, és kívánom, hogy a nézők adjanak egy kis időt nekik, és szeressék őket – mondta Balázs.

betöltés...