Az orvos azt mondta csak beképzeli a fájdalmat, de kiderült hogy tele van a hasa daganattal

Az élet néha furcsa fordulatot produkálhat, olyan dolgokkal lep meg minket amire nem számítottunk.

A 23 éves Georgia McLennan élete tökéletesnek tűnt, mindenen megvolt, amit szeretett volna. Nővérnek tanult és rengeteg barátja volt lakhelyén. Sajnos a 2016-os év utolsó napján  a lány hirtelen rosszul lett és nagyon fájt a hasa, írta a Daily Mirror.

View this post on Instagram

Those rolls 😩💔 #sausagedog

A post shared by Georgia (@georgialillym) on

A lány hónapokon keresztül viaskodott a fájdalommal. Minden egyes orvosnak elmondta, olyan fájdalmai vannak mintha terhes lenne.

A vizsgálatok nem hoztak eredményt. Az egyik orvos gyógyszert írt fel neki mert azt mondta, hogy rákos, a másik pedig azt nyilatkozta, hogy csak képzeli a fájdalmat.

A lány csak 2017 májusában ment el röntgen felvételre és ott azonnal megtudta, hogy a helyzete súlyos. A lány hasüregét és a hasi szerveit is átszőtték a tumorok és az orvosok azt mondták, nem éli túl a hétvégét sem.

View this post on Instagram

Love you all so much 💕

A post shared by Georgia (@georgialillym) on

A lány azonnal a kemoterápia mellett döntött, hiszen nem volt oka várakozni és nem bízott semmilyen más megoldásban. A kezeléseket már a következő héten el is kezdték. Szerencsére a lány hamar javulást mutatott.

.

A fiatal lány most már teljesen megszabadult a betegségtől és tovább folytathatja tanulmányait, hiszen nővér szeretne lenni.

Ezt nyilatkozta a 9news-nak: “Azt hiszem igazán együtt tudok érezni a páciensekkel, azok után amin most én is átestem. ”

Szörnyű amikor valakinek ilyen fiatalon kell átesnie ezen a betegségen. De szerencsére Georgia most már jól van és minden jót kívánunk neki a továbbiakban.

betöltés...