A nővérek a “Boldog születésnapot” című dalt éneklik az apukának, de figyeld a közvetlenül mellette lévő lányát, amikor elfújja a gyertyát

Ha hat lány szülője vagy, ötös ikreket is beleértve, az élet kaotikus.

Csak két gyermek anyjaként is mindig káosz van a házunkban, és ha megpróbálunk megszervezni valamit, ami csak a felnőtteket érinti, például egy születésnapot, néha nem is éri meg. Nem tudom elképzelni, milyen lehet megünnepelni egy születésnapot olyan sok gyerekkel.

Meg voltam lepve, hogy a videóban, amit látni fogsz, ezek a babák olyan csendben álltak, hogy boldog születésnapot kívánjanak édesapjuknak.

De amikor már úgy gondolod, hogy minden olyan jól ment, az egyik csecsemőnek vidám reakciója van, ami vírusszerűen elterjedt az interneten.

Amikor egy gyerek olyan fiatal, mint ezek az ötös ikrek, minden gyertyákkal teli torta izgalmas, akár a tiéd, akár nem.

Ezeknek a kisbabáknak az arckifejezése, amikor az anya behozza a tortát az apának, olyan imádnivaló.

Az idősebb nővér egyértelműen tudja, mi történik és boldogan énekel az édesanyjával együtt.

Tehát, miután az anya és a nővér befejezte a “Boldog születésnapot” énekelését, a lányok türelmetlenül nézték, amikor az apa felkészült a gyertyák elfújására.

Az apa óvatosan hozza a tortát, és meggyújta a gyertyákat, hogy elfújja őket, de fogalma sincs arról, hogy mi fog történni.

Annyira örülök, hogy az édesanya ezt rögzítette, felbecsülhetetlen.

Nézd meg ennek a babának a hisztérikus reakcióját az alábbi videóban. Nem tudod megállni nevetés nélkül.

Kérjük, oszd meg ezt mindenkivel, akit ismersz, különösen a szülőkkel. Nem tudom abbahagyni a nézését és látni a különböző reakciókat mindenki arcán, annyira imádnivaló!

betöltés...