9 meglepő tény a félrelépésről

Szerencsésnek mondhatja magát, aki még egyik oldalt sem tapasztalta meg, sem a megcsalót, sem a megcsaltat…

Sok kutatás foglalkozik azzal, miért is lépnek félre az emberek, mikor és miért döntenek úgy, hogy hűtlenek lesznek a párjukhoz. Az alábbi érdekes tények tudományos kutatásokból és felmérésekből származnak!

1. Genetikusan belénk lehet kódolva a hűtlenség.

Eleve elrendeltetett? A Binghamton egyetem kutatásai szerint az összes ember fele, akiben megtalálható a DRD4 gén, valóban hajlamosabb tilosban járni.

2. A mély hangú férfiak kevésbé hűségesek.

Kutatók kértek női alanyokat, döntsék el hangfelvétel alapján, az adott férfi hűségesnek tűnik-e. A megkérdezettek többsége a mély hangtónusú férfiakat hűtlennek, és egyéjszakás kalandokra vágyónak minősítette.

3. A félrelépő férfiak körében gyakori becses hímtaguk eltörésé…

A viszonyok nem csak szíveket törhetnek össze… Egy maryland-i orvos 16 pénisztöréssel járó balesetet vizsgált meg, és a kezeltek fele vallotta be, hogy titkos légyott során történt a baj. És ezek csak azok, akik beismerték… A doktor szerint a nyugodt, megszokott környezetben nem igazán fordul elő ilyesmi.

4. A félrelépők a párjukat vonzóbbnak tartják, mint a szeretőjüket.

Akkor mégis miért kívánják meg a tiltott gyümölcsöt??! A megcsalásnál nem a külsőségek a legfőbb tényezők, sőt! Egy online randiportál 4000 megkérdezettje közül a többség azt felelte, vonzóbbnak találja a párját, mint a szeretőjét, szóval nem a másik külseje miatt lépett félre.

5. A csalfa férfiak gyakrabban kapnak szívrohamot, mint a hűségesek.

A Firenzei Egyetem kutatásai szerint sokkal gyakoribb, hogy valaki a titkos légyott közben kap szívrohamot, mint otthon, nyugodt körülmények között, az asszonnyal egy ágyban.

6. Azok a nők jellemzőbben lesznek hűtlenek, akiknek az anyjuk is csalfa volt.

Anyja-lánya? Egy brit kutatásból az derül ki, hogy a nők hajlamosak követni az anyjuk rossz példáját.

7. Gyorsétteremben randiznak a szeretők.

Egy 43 ezer főn végzett amerikai kutatás szerint A titkos találkákat a hűtlenek előszeretettel gyorsétterem láncokban ejtik meg. Romantikus randi a mekiben…?

8. Az online flörtölés is megcsalás!

Óvatosan a kacsintós, csókot dobós emotikonokkal! Ezer 18 és 34 év közötti párkapcsolatban élőt kérdeztek meg, hogy az online flörtölgetés megcsalásnak számít-e: 82\%-uk szerint igen.

9. A szerda a legnépszerűbb nap a megcsalásra.

Egészen pontosan szerda este 5 és 7 között a legnépszerűbb időszak, az egyik randioldal felmérése szerint.

Reméljük a pasikat kellőképpen elrettenti a 3. és 5. pont!

betöltés...