22 évvel az esküvő után, a menyasszony bocsánatkérésére válaszul, a koszorúslány kiposztolja a tökéletes képeket

A legtöbb menyasszony megtartja az esküvői ruháját a nagy nap után. Néhányan még újra is viselik őket, hogy megújítsák fogadalmukat. A koszorúslányok néha megtartják a ruhájukat a szekrényben, egyesek azzal a reménnyel, hogy újra viselni fogják őket egy másik különleges alkalomra.

A jó barátok emléktárgyként tartják meg a koszorúslány ruhát. A jó barátok annak is megtalálják a módját, hogy emlékeztessenek téged arra, hogy a régi stílusok sohasem tűnnek el. Tammi Sauer-nek legalább egy ilyen barátja van.

Huszonkét évvel az esküvő után Tammi egy aranyos évfordulós üzenetet posztolt a férjének a Facebook-on, amely tartalmazott egy fotót az esküvőről. A képfeliratban a koszorúslányainak is szentelt egy sort, amelyben elnézést kért tőlük a ruhájukért.

Amint a fenti képen látható, a burgundi, vállakat fedetlenül hagyó ruháknak van egy csipkés fehér dísze, amelyek kiegészítik Tammi ruháját. Ez a kinézet 1995-ben, amikor férjhez ment, még működött, de most, talán már nem annyira. Meg volt győződve arról, hogy a ruhákat majd átalakítják és átdolgozzák koktélruhákká valamikor a jövőben.

Tammi egyik jó barátja és egykori koszorúslánya, Heidi Mann viccesen visszautasította a bocsánatkérését ezzel a válasszal: “Hogy érted, hogy sajnálod a ruhákat? Az enyémet mindig viselem.”

Heidi fotókat posztolt magáról a ruhában, amint mindennapi dolgokat csinál, mint a kertészkedés, a tatarozás és a mosás. Ha nem is szórakoztat Heidi humorérzéke, akkor legalább azt a tényt méltányold, hogy két évtizeddel később még mindig belefér a ruhába. Nagyszerűen néz ki!

A koszorúslány ruhákat kézzel készítették egy Jessica McClintock szabásminta alapján. Azok, akik jártasak a varrásban, tudják, hogy az a címke, és az a design a 90-es évek közepén volt divatos.Egy csoport nő segített elkészíteni ezeket a ruhákat a násznép minden tagjának.

Heidi elmondta, hogy van egy gyűjteménye a régi koszorúslány ruhákból és egyéb alkalmi ruhákból, amelyeket évek óta tartogat. Időnként felvesz egyet, hogy megnevettesse a családját. Amikor megpillantotta Tammi posztját, kapott az alkalmon. Azt mondta a Today magazinnak:

“Az a gondolat, hogy valaki úgy dönt, hogy jó hasznát veszi a koszorúslány ruhájának a mindennapi tevékenységekre való viseléssel, megnevettetett. Tudtam, hogy a Tammi is nevetni fog, így hát megtettem. A fiam készítette a képeket, a lányom forgatta rám a szemét, a szomszédok bámultak, a kutyák úgy gondolták, hogy elvesztettem a lábamat, és a férjem megkérdezte, miért viselek egy lámpaernyőt, de mindenki jót nevetett.”

Tammi és sok más Facebookozó őszintén felnevetett a rokonszenves poszt láttán, és a barátok története vírusszerűen elterjedt. Biztosan sokan mások is ugyanazt a dolgot teszik, mint Heidi. Tudod ki vagy.

Hány egyszer viselt ruhádhoz ragaszkodsz a múltból? Van-e bármelyikőtöknek egy fogasnyi koszorúslány ruhája (vagy más alkalmi ruhája) a szekrényében? Viselted már újra bármelyiket?

betöltés...