Az energiavámpírok köztünk élnek – Milyen típusú emberek szívhatják el energiáinkat, és hogyan teszik ezt!

Az energiavámpírok köztünk élnek.

Vámpírok nem léteznek.

Vagy mégis?

Mindenki tudja, hogy, amit a filmekben látunk kitaláció.

Azt már kevesebben, hogy ez több ezer évnyi mítoszra és legendákra épül.

Jóllehet az eredeti vámpír nem feltétlenül csillogott a napon, mint Robert Pattinson, a legtöbb kultúrában megtalálható.
És ki ne tapasztalt volna már olyat, hogy bizonyos emberek társaságában észrevétlenül lefárad, utána zavart, kimerült vagy ingerült lesz.

Nos az energiavámpírok köztünk élnek igen szép számmal. Ennek egyik oka kultúránkban keresendő, mély gyökerei vannak nálunk, ugyanis olyan negatív hiedelmeknek, amik receptívvé tesznek minket erre.

Ha valaki mondjuk kollegiális, baráti vagy párkapcsolatba kerül egy ilyen emberrel, megérzi.

Energiavámpírok ismertetőjegyei

A legfőbb ismertető jegye, hogy az említett jelenség rendszeresen előfordul. És itt jön a csavar, mert mindenki áldozatként kezdi. Aki rendszeresen áldozatként vesz részt egy ilyen “rituáléban”, abból hamar szintén energiavámpír lehet.  Sajna ezzel nem jár örök szexiség, se szuper erő, de a boldogtalanság már igen. Természetesen el lehet kerülni az efféle támadásokat, sőt ha megéltünk már ilyet, akkor megszabadulhatunk annak káros utóhatásaitól, szóval még a kifejlett “vámpír” is kigyógyítható ha akarja. Legenda és valóság közelebb van egymáshoz, mint gondolnánk, a jelenség és a megoldás az alábbi videóban:

betöltés...