8 titok az Agymenők főszereplőiről, s emiatt csak még jobban imádjuk a sorozatot

Nahát, ezeket eddig nem is sejtettük!

Szeptember végén visszatért az Agymenők című sorozat, méghozzá a 11. évaddal, az új részek pedig tartogatnak izgalmat bőven. A főszereplők életébe ugyanis egy új családtag érkezett; Halley, Bernadette és Howard első kislánya. És ezt a csapatot szerencsére még sokáig láthatjuk a képernyőn, hiszen az már biztos, hogy a 12. évad is elkészül jövőre.

A sorozatot pedig egyszerűen nem tudjuk megunni, és az elmúlt 11 év alatt számos izgalmas dolog történt a színfalak mögött is. A múltkor már egy cikkben elárultunk néhány titkot a szereplőkről, most pedig újabb izgalmas részleteket hoztunk el neked.

1. Sheldon ruhái többet jelentenek, mint gondolnád

Tudtad, hogy nem a véletlen műve, Sheldon épp milyen színű ruhát visel? A szereplőnek többféle szuperhősös pólója van, és mindig a hangulatát tükrözi, épp milyen színű a ruha. Például a piros a dühöt jelképezi, a narancssárga a kapzsiságot, a zöld a bátorságot, és így tovább – érdemes megfigyelned ezt az apróságot, amikor legközelebb nézed a sorozatot.

2. Sok a sérülés, de ebből semmit sem látunk

Az Agymenők női szereplői nagyon sokszor sérülnek meg, és nem egyszer felmerült az is, hogy emiatt el kell halasztani a forgatást. De a lányok nagyon profik voltak, és mindig megoldották, hogy a nézők még csak észre se vegyék ezeket. Például a 4. évad alatt Kaley Cuoco eltörte a lábát lovaglás közben, és nem állhatott rá. Emiatt alakult úgy, hogy egy időre pincérnősködés helyett a pult mögött kellett lennie. Mayim Bialik egyszer autóbalesetben sértette meg a kezét, és több részen keresztül úgy kellett forgatni, hogy ez ne látszódjon.

3. Egyszer titkos flash mobot is szerveztek

Öt évvel ezelőtt nagyon különleges meglepetést kaptak a készítők a sorozat főszereplőitől. Kaley Cuoco találta ki, hogy készítsenek egy titkos flash mobot, és ehhez szuper koreográfiát tanultak be. Majd a forgatás alatt váratlanul megszólalt a zene, és rövidesen a csapat nagy része táncra perdült – az élő közönség előtt. Egyedül a sorozat Leonardja és Sheldonja maradt ki a buliból: előbbi kivonult ezen idő alatt a helyszínről, míg utóbbi a kanapé közeléből nézte a többieket.

https://youtu.be/NpcYKFpwBgs

4. A két főszereplő teljesen egy hullámhosszon van

Kaley Cuoco és Johnny Galecki között elképesztő kémia van; ezért alakult úgy, hogy az egyik legmeghatóbb jelenetet egyetlen egyszer kellett felvenniük. Amikor elkezdték a forgatást, Kaley szerint olyan volt, mintha mindenki más eltűnt volna körülöttük, és csak ők ketten maradtak a szobában, annyira igazinak tűnt a pillanat.

5. Nem véletlen, hogy sosem mutatják a Halley-babát

A 10. évad végén megérkezett a csapatba Halley is, azonban neked is feltűnhetett már, hogy még egyetlen egyszer sem láttuk a kisbabát. Ennek valójában kettő oka van. Az egyik, hogy köztudott tény, milyen nehéz egy újszülött gyermekkel forgatni, és a készítők szerették volna levenni ezt a terhet a sorozat válláról. A másik pedig, hogy ezzel szerettek volna tisztelegni Carol Ann Susi színésznő előtt, aki Howard anyukáját alakította, és aki 2014-ben elhunyt. A karaktert sosem láttuk a képernyőn, mindig csak a hangját hallottuk; ezért van az, hogy a Halley-babának is csak a sírása szűrödik át a falon.

6. És mi van a Star Trekkel?

Noha Sheldon megőrül a Star Trekért, és minden egyes részt látott, valódinak látszó fanatizmusa csak ügyes színjáték. Az őt alakító Jim Parsons ugyanis még sosem látott egyetlen filmet sem!

7. Kate Micucci Amy szerepében

Neked is ismerős lehet Kate Micucci, aki Raj barátnőjeként tűnt fel néhány évaddal ezelőtt a sorozatban. Azt viszont kevesen tudják, hogy a színésznő eredetileg Amy szerepére pályázott, és majdnem meg is kapta! Végül a készítők úgy gondolták, nem passzol teljesen Sheldonhoz, de nem feledkeztek meg róla; emiatt tért vissza később Lucy-ként.

8. A Bazinga egy állat lett

2012-ben fedeztek fel egy új méhfajt, az Euglossa Bazingát, ami a nevét a sorozatról kapta! Sheldon előszeretettel használja ugyanis a Bazinga! szót, amikor valakit megviccel, és a szakértők szerint tökéletesen passzol hozzá. Hiszen őket is megtréfálta úgymond a méh azzal, hogy nagyon hasonlít egy másik típushoz, és sokáig összekeverték őket.

betöltés...