A 29 éves lány 45 kg-ot fogyott – most 3 létfontosságú tippet oszt meg velünk

Hannah Lester egy 29 éves lány aki egész életében túlsúlyos volt.De miután elkezdett dolgozni egy gyorsétteremben, még tovább növekedett a súlya az egészségtelen étkezés miatt, írta a Today.

– Mikor iskolába jártam, állandóan egy gyorsétteremből hoztam magamnak ételt. Nem figyletem oda arra, mit eszem és mindenben a legkönnyebb utat választottam, – mesélte a fiatal lány a Today-nek.

"You didn't need to lose weight!" Uhhh...yes I did. I weighed almost 300 pounds. I was super fat. I HAD to lose weight....

Közzétette: Hannah Lester – 2018. május 12., szombat

Az egész nagyon rosszul végződhetett volna, de a lánynak 2012 elején elege lett. Ekkor 130 kg volt a súlya. Amikor néhány kollégája úgy döntött, fogyókúrába kezd, Hannah is csatlakozott hozzájuk.

Együtt kezdték el a folyamatot, támogatták egymást. Hannah olyan dolgokat kezdett el csinálni, ami szerinte létfontosságú volt a súlycsökkenésben

– Az első célja az volt, hogy három hónap alatt 15 kg-ot fogyjo. Ez elég moticávió volt számára és nem érezte azt, hogy lehetetlen lesz lefogynia.

-Elhagyta a szénsavas üdítőitalokat és a gyorséttermi ételeket. Sok vizet ivott.

-Minden nap sétált. Kezdetben csak 2 km-t, majd fokozatosan napi 6 km-re növelte a távot. A kihívás néhány hónappal később befejeződött, de Hannah úgy gondolta, hogy ő mindeképpen folytatja a fogyókúrát.

Egyre jobban érezte magát és a testében is érezte, milyen változásokat hozott a fogyás. Nagyon izgatott volt és örült, hogy ennyit fogyott néhány hónap alatt.

Közzétette: Hannah Lester – 2014. december 16., kedd

Hannah szerette volna megosztani azokat a tippeket, melyek segítettek neki a fogyásban. Ezeket mondta el a Today-nek:

1. Elérhető célokat állíts magad elé

Hannah úgy gondolja, hogy ha túl merész vagy túl elérhetetlen célokat tűzünk ki magunk elé, akkor nehezen fogjuk elérni azt vagy pedig könnyebben feladjuk. Az ő céljai között szerepelt az, hogy naponta legalább 30 percet sétáljon vagy hagyjon el egy egészségtelen ételt.

2. Ne hagyd, hogy csökkenjen a motivációd

Ha lefogysz, akkor az életed más területeire is kihat. Ne hagyd, hogy csökkenjen a motivációd. Hannah számára az is fontos volt, hogy amikor lefogyott, kisebb mértetű ruhát kellett vennie. Ez szintén motiváló volt számára és nagyon izgatott volt emiatt.

3. Tartsd meg régi ruháidat

Hannah szerint létezik egy kutatás, amely szerint nagyon hasznos ha ilyenkor megtartjuk a régi ruháinkat. Nagyon vicces látni a különbséget a fogyás előtt és után hordott ruhák méretét tekinteve. Hannak azt is leírta, hogy a fogyás előtt 2XL méretet horodtt, utána pedig M-es ruhákat.

Gratuálunk Hannah! Van esetleg néhány jó tipped? Kérjük oszd meg velünk a megjegyzések rovatban!

betöltés...